Warner Bros. Japan și WIT Studio au anunțat o serie anime Isekai Suicide Squad – IGN.

BY: stiridinromania.ro In Articole, Lifestyle, STIRILE ZILEI
Isekai Suicide Squad

În timp ce James Gunn se pregătește să repornească universul DC cu Superman: Legacy, există încă titluri neconectate care ne pot entuziasma, în special în animație. My Adventures With Superman are ca scop să ofere o versiune anime shojo a Omului de Oțel, iar acum, Warner Bros. Japan este gata să dezvăluie un anime complet original, realizat în Japonia, care aduce personajele DC într-o lume complet nouă.

În cadrul unui panel de la Anime Expo 2023, Warner Bros. Japan și WIT Studio au dezvăluit o nouă serie anime intitulată Suicide Squad Isekai – în mod literal, Suicide Squad Different World, a transmis astazi ign.com

Isekai a explodat rapid și a devenit unul dintre cele mai mari, mai importante și mai populare genuri în cadrul anime-ului în ultima decadă. Acest gen implică un protagonist – de obicei o persoană destul de normală – care este transportat într-o lume fantastică plină de creaturi și puteri minunate și periculoase.
Fanii din lumea occidentală nu sunt complet străini de acest gen, deoarece titluri clasice precum “Alice în Țara Minunilor” și “Cronicile din Narnia” pot fi considerate isekai, aducând personajele într-o lume diferită, mai stranie și mai magică.
Deși detalii sunt limitate în acest moment, știm că acest spectacol nu este conectat la reluarea viitoare a universului DC realizată de Gunn și Peter Safran, iar CEO-ul WIT Studio, George Wada, i-a cerut publicului să sune lui Gunn și să-i spună să urmărească acest spectacol. Mai mult, s-a anunțat că Eri Osada, directorul de animație principal al lui “Jujutsu Kaisen”, va regiza “Suicide Squad Isekai”, în timp ce Tappei Nagatsuki și Eiji Umehara se vor ocupa de scenariu. Nagatsuki și Umehara nu sunt străini de genul isekai, având experiență în scrierea scenariilor pentru “Re:Zero – Începând o Viață într-o Lume Nouă”.
Un scurt trailer prezentat publicului la panel a arătat vizualurile 2D foarte stilizate ale anime-ului, cu Harley și Joker devastând străzile Gotham-ului, provocând haos sângeros, apoi trecând la o lume fantastică cu dragoni uriași și mutanți porc gigantici. Cu alte cuvinte, acesta este cu siguranță un isekai. Mai mult, Osada, care a urcat pe scenă îmbrăcat ca Katana, a declarat că au obținut “permisiunea expresă de la DC ca personajele să folosească magia”.
Da, Harley și Joker vor fi personajele principale ale spectacolului. Osada a subliniat faptul că versiunea lor a lui Joker va fi diferită. “Fiecare are versiunea sa preferată a lui Joker”, a spus Osada. “Am decis în cele din urmă să nu copiem nicio interpretare particulară și să avem ceva complet unic.”
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Maria Broască – O poveste de determinare și recuperare

Maria Broască este o junioară talentată și face parte din proiectul "Țară, țară, vrem campioane!" coordonat de Mariana Bitang...

Read More...

Campioni după 15 ani! Victorie în finala de rugby cu CSM Știința Baia Mare, scor 17-13!

Echipa de rugby a României a reușit să câștige finala Cupei României împotriva echipei CSM Știința Baia Mare cu...

Read More...
IMPACTPRESS

Explozie la etajul I al unui imobil din Giarmata, cu patru victime

Explozie la un imobil din Giarmata: Patru victime, clădiri afectate și cercetări în desfășurare Pompierii militari de la ISU Timiș...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro