Victorie uriașă pentru Dinamo în meciul împotriva Rapidului, scor 91-75

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa de baschet Dinamo încheie anul 2023 cu o victorie impresionantă în fața echipei Rapid București, cu scorul de 91-75. Meciul a fost dominat de Dinamo încă de la început, iar prestanța lor a fost remarcabilă pe parcursul întregii partide.

Dinamo a început meciul în forță, reușind să egaleze scorul în primul sfert, 18-18. Echipa a continuat să se mențină în avantaj și în sfertul doi, încheindu-l cu un scor de 25-24. Cu o abordare agresivă și o defensivă solidă, jucătorii lui Dinamo au reușit să-și mențină avantajul în sfertul trei, încheiat cu scorul de 18-17.

Momentul cheie al meciului a venit însă în ultimele 10 minute, când Andre Jones a reușit un coș impresionant de la mijlocul terenului, în ultima secundă a sfertului trei. Acest coș a fost un semnal clar că Dinamo este hotărâtă să încheie meciul în forță și să obțină o victorie clară.

Principalii marcatori ai echipei Dinamo au fost Andre Jones, cu 21 de puncte, urmat de Lamar Edwards, cu 20 de puncte, Andrei Mandache, cu 14 puncte, Ștefan Grasu, cu 12 puncte și Sean Evans.

Această victorie impresionantă nu face decât să confirme calitatea și potențialul echipei Dinamo în campionatul de baschet. Echipa a reușit să demonstreze o echipă bine pregătită și determinată să obțină rezultate pozitive.

Cu siguranță, această victorie va aduce un sentiment de încredere și satisfacție în rândul jucătorilor și suporterilor echipei Dinamo. Este un rezultat care va motiva echipa să continue să se dezvolte și să lupte pentru obiectivele pe care și le-a propus în acest sezon.

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

BASCHET. Super evolutie, super rezultat! Încheiem anul 2023 cu o victorie uriașă! DINAMO – Rapid București 91-75 (18-18, 25-24, 18-17, 30-16) Ne impunem la diferență în fața Rapidului după un sfert patru de senzație. Prestația din ultimele 10 minute a fost anunțată de un coș de 3 puncte, reușit aproape de mijlocul terenului, de Jones, în ultima secundă a sfertului trei. … Andre Jones 21p, Lamar Edwards 20p, Andrei Mandache 14p, Ștefan Grasu 12p, Sean Evans au fost principalii marcatori! #Dinamo #baschet


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Conferință de presă cu miniștrii Germaniei și Românie, alături de legende ale fotbalului

În cadrul unei conferințe de presă prilejuită de întâlnirea bilaterală dintre ministrul Federal de Interne al Germaniei, Nancy Faeser,...

Read More...
Fără apă caldă şi presiune scăzută la apa rece de la robinete! Anunţurile făcute de Aquatim şi Colterm

Probleme cu apa pentru locuitorii din Timișoara și Chișoda

Mii de timișoreni și locuitorii din Chișora vor întâmpina probleme cu furnizarea apei, în urma unor lucrări planificate de...

Read More...

Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 – Ziua a treia

În cea de-a treia zi a Campionatelor Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 s-a jucat runda a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro