Victorie pentru senioare în al doilea meci din turneu!

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa de senioare a Rapidului a obținut o nouă victorie în cadrul turneului cu numărul 6, învingând echipa CSM Unirea Alba Iulia cu scorul de 18-10. Acest succes le-a adus fetele într-o poziție favorabilă în competiție, iar acum toată energia lor este concentrată pe ultimul meci din turneu.

Partida a fost una disputată, iar echipa Rapidului a reușit să-și impună jocul și să obțină o victorie meritată. Performanța lor a fost apreciată de suporteri și de antrenori, care le-au încurajat să continue pe această linie și să se pregătească pentru următorul meci.

Următorul adversar al echipei Rapidului va fi Steaua, într-un derby așteptat de toți fanii. Meciul se anunță a fi unul dificil, însă fetele sunt determinate să lupte și să obțină o nouă victorie pentru echipa lor.

Bravo fetelor pentru efortul depus și pentru victoria obținută împotriva echipei CSM Unirea Alba Iulia! Suporterii sunt alături de voi și vă încurajează să dați tot ce aveți mai bun în următorul meci împotriva Stelei. Hai Rapid!

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Victorie pentru senioare și în al doilea meci din turneul cu numărul 6! Fetele s-au impus în această dimineață în partida împotriva celor de la CSM Unirea Alba Iulia, 18-10! Acum toată energia este concentrată pe ultimul meci din turneu, de mâine, clasicul derby împotriva Stelei! Bravo, fetelor! Hai, Rapid! Victorie pentru senioare și în al doilea meci din turneul cu numărul 6! Fetele s-au impus în această dimineață în partida împotriva celor de la CSM Unirea Al…ba Iulia, 18-10! Acum toată energia este concentrată pe ultimul meci din turneu, de mâine, clasicul derby împotriva Stelei! Bravo, fetelor! Hai, Rapid!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Six students were ready to explain a technology they detailed on a poster.

Studenții din California ajută la soluționarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiuni viitoare cu drone pe Pământ și alte planete

Studenții de la o universitate care deservește o minoritate din California ajută la rezolvarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiunile...

Read More...
ZILELOR EUROPENE ALE ARHEOLOGIEI la Cetatea Noviodunum

Zilele Europene ale Arheologiei la Cetatea Noviodunum

În perioada 14-15 iunie 2024, la Cetatea Noviodunum din Isaccea, județul Tulcea, vor avea loc evenimente speciale dedicate Zilelor...

Read More...
Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila- FOTO

Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila

Într-o atmosferă de sărbătoare, credincioșii s-au adunat la Mănăstirea Rafaila pentru a comemora ziua Sfântului Luca al Crimeei, un...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro