Victoria strălucitoare a echipelor noastre la turneul de pregătire de la Budapesta

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa feminină de volei Dinamo a obținut o performanță remarcabilă în acest weekend, participând la un turneu în Ungaria și câștigându-l. După trei meciuri intense, echipa antrenată de Milos Gavrilovic a reușit să se impună și să se claseze pe primul loc.

În primul meci, Dinamo a învins echipa Szent Benedek din Ungaria cu scorul de 3-0. Au urmat apoi o victorie cu 3-1 în fața campioanei Sloveniei, Calcit Kamnik, și un meci disputat cu echipa Maritza Plovdiv din Bulgaria. Pentru a câștiga turneul, Dinamo avea nevoie doar de un set în ultimul meci, iar jucătoarele noastre au reușit să-l câștige în primul parțial. În cele din urmă, meciul s-a încheiat cu scorul de 1-3 în favoarea echipei Plovdiv. Jelena Vulin a fost desemnată MVP-ul turneului, demonstrându-și astfel talentul și valoarea în teren.

Această victorie reprezintă un început promițător pentru echipa Dinamo înainte de începerea Diviziei A1 la volei feminin. Urmează ca în weekendul viitor să avem primul meci pe teren propriu, cu echipa Corona Brașov. Aceasta este o șansă de a confirma performanța obținută în turneul din Ungaria și de a arăta că suntem o echipă puternică și determinată să obținem succesul în acest sezon.

Echipa Dinamo continuă să demonstreze că are un potențial imens și că este pregătită să lupte pentru titlurile pe care le merită. Cu o antrenare riguroasă și o echipă puternică, suntem încrezători că vom avea o prestație excelentă în acest sezon. Fanii sunt nerăbdători să ne vadă în acțiune și să ne susțină în fiecare meci.

#Dinamo #volleyball

Sursa: CS Dinamo Bucuresti.

Echipa feminină de volei Dinamo a participat, în acest weekend, la un patrulater în Ungaria (Budapesta). După trei meciuri tari, echipa antrenată de Milos Gavrilovic a reușit să câștige turneul.

În primul meci, Dinamo a trecut de Szent Benedek (Ungaria) cu 3-0. A urmat un succes cu 3-1 în fața campioanei Sloveniei, Calcit Kamnik. În ultimul joc, disputat cu Maritza Plovdiv (Bulgaria), trupa alb-roșie avea nevoie de numai un set pentru a câștiga turneul. Dinamo și l-a trecut în cont încă de la primul parțial, iar mai apoi meciul a fost dus la capăt cu jucătoarele tinere (1-3 pentru Plovdiv). Jelena Vulin a fost declarată MVP.

Divizia A1 la volei feminin va începe weekendul viitor, Dinamo urmând să joace pe teren propriu cu Corona Brașov.

#Dinamo #volleyball
Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa


Sursa si foto: CS Dinamo Bucuresti
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

A trântit la pământ, cu portiera mașinii, un motociclist aflat în trafic! – incomod-media.ro

Investiții majore în infrastructura orașului Răcari

Primarul Marius Caravețeanu din Răcari este la lucru, iar nu pentru că se apropie campania electorală. Administrația locală și...

Read More...

Mănăstirea Căldărușani – un important lăcaș de cult din secolul al XVIII-lea, situat în comuna Căldărușani.

Mănăstirea Căldărușani este un loc sacru și plin de istorie, situat în comuna Căldărușani, la doar câțiva kilometri de...

Read More...
Photo of two men in blue lab jackets working on a copper colored box with wires

NASA va construi un detector de cutremure lunare pentru misiunea Artemis III din 2026

NASA va construi un detector de cutremure lunare pentru astronauți să-l desfășoare pe Lună în 2026, în cadrul misiunii...

Read More...

3 commentsOn Victoria strălucitoare a echipelor noastre la turneul de pregătire de la Budapesta

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro