Vestor, o firmă de training pe înţelesul tuturor

BY: stiridinromania.ro In Articole, Business, STIRILE ZILEI
vestor

Experienţa celor care au urmat cursuri la Vestor România este aceea a unui dialog deschis şi fără ascunzişuri cu trainerii companiei şi a unei abordări unice în ceea ce înseamnă educaţia financiară. Fără false aşteptări şi fără promisiuni hiperbolice, aşa cum sunt obişnuiţi cei care se adresează acestui gen de cursuri. La Vestor nu ţi se promite milionul de euro într-o săptămână, nici nu ţi se ascund riscurile şi provocările domeniului, ci se acordă o pregătire profesionistă în etape tocmai pentru a evita greşelile uzuale ale începătorilor sau chiar şi ale celor versaţi.

În plus, sunt cursuri pentru oricine, nu este necesară o pregătire anterioară în domeniu, pentru că tocmai acesta este scopul Vestor, să desţelenească domeniul stufos şi complicat al tradingului pentru toată lumea, pentru toţi cei interesaţi.

Multă lume spune că e mai simplu să îţi iei pur şi simplu ”de pe net” informațiile, și tocmai de aici începe greșeala. Pentru că „pe net” există, la liber, o informație stufoasă și contradictorie, care sfârșește prin a-l arunca pe cel interesat într-o confuzie din care greu mai poate ieși ulterior. Plus că există multă informație eronată, insuficient explicată și mult prea multe direcții, așa că nici nu știi încotro să o apuci. Plus că ”pe net” dai de tot felul de profitori care îți vând ”ponturi” false și rețete secrete de a face bani.

Vestor este altceva, nu o rețetă miraculoasă, nu promisiunea unei Fata Morgana, ci o construcție matematică și riguroasă a unor cunoștințe solide, menite să facă lumină și ordine în lumea derutantă a informațiilor financiare și a modalităților de a câștiga bani de acasă. A face bani de acasă nu înseamnă haos și a da cu banul, iar cursurile Vestor au menirea de a-l trece pe participant prin toate etapele necesare inițierii și aprofundării îndeletnicirii de trader.

Vestor propune cursuri pentru oameni raționali și aplicați, pentru românii care au înțeles că există noi posibilități pe piață, dar nu știu cum să le abordeze ca să nu cadă în capcane și pe mâna falșilor guru.

Cei care au trecut prin cursurile Vestor au rămas impresionați de cât de ușor pot fi asimilate informațiile, chiar și cele mai dificile, atunci când sunt explicate de profesioniști în ședințe de unu la unu, în așa fel încât pregătirea să fie adaptată nevoilor cursantului și să răspundă exact solicitărilor și așteptărilor acestuia.

Într-o lume a informației nelimitate în care e greu să alegi ce cale să urmezi, Vestor prezintă o cale personalizată pentru fiecare, răspunzând nevoilor fiecăruia de a-și îmbunătăți viața și de a-și crește veniturile într-un mod profesionist, calculat, atent și cu toate măsurile de precauție necesare.
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

 17 octombrie 2023: Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80“

Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80” la Academia Română

Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80“ Academia Română are programată pentru data de 17 octombrie 2023 o sesiune aniversară...

Read More...

Dominarea lui Dinamo în Campionatele Naționale de SAMBO

Echipa de sambo a clubului Dinamo a dominat Campionatele Naționale, obținând rezultate remarcabile. Această disciplină de arte marțiale a...

Read More...
Muzică, mâncare, distracție și multe surprize! Începe Festivalul Internaţional de Recitare în Grai Străbun şi Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ”

Festivalul Internațional de Recitare în Grai Străbun și Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ” revine în Plaza Ohaba Forgaci ||

Ohaba Forgaci se pregătește să gazduiască cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Recitare în Grai Străbun și...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro