Veronica Cochela: șefa secției de canotaj a CS Rapid, multiplă campioană mondială și olimpică

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Astăzi este o zi specială pentru Veronica Cochela, șefa secției de canotaj a CS Rapid. Aceasta primește urări de “La mulți ani!” pentru munca și realizările sale impresionante în domeniul canotajului.

Veronica Cochela este o multiplă campioană mondială și olimpică, iar acum își dedică energia și experiența pentru a conduce secția de canotaj a clubului. Această secție a fost reinființată în 2022, după aproape 80 de ani, iar Veronica Cochela a avut deja rezultate notabile.

Împreună cu antrenorul Sorin Băhnărel, Veronica a reușit să scoată la rampă doi sportivi de mare valoare: Andrada Moroșanu și Bogdan Băitoc. Aceștia reprezintă România și sunt deja calificați la Jocurile Olimpice din 2024.

Înainte de a deveni conducătoarea secției de canotaj, Veronica Cochela a avut o carieră deosebită ca sportivă. Născută în Voinești, Iași, ea a concurat în probele de 8+1, 2 și 4 vâsle și a obținut rezultate remarcabile.

La Jocurile Olimpice, Veronica Cochela a participat de patru ori, între anii 1988 și 2000, și a câștigat două medalii de aur, trei de argint și patru de bronz. De asemenea, la campionatele mondiale a fost prezentă în barcă timp de 13 ani, între 1985 și 1998, și a obținut patru medalii de aur, patru de argint și trei de bronz.

Astăzi, Veronica Cochela primește felicitări și saluturi din partea rapidiștilor, care îi adresează un strigăt din vechea Troie. Aceasta este o recunoaștere a valorii și a dedicării sale în dezvoltarea canotajului în România.

La mulți ani, Veronica Cochela! Sperăm că veți continua să inspirați și să aduceți rezultate de succes în lumea canotajului.

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Astăzi îi spunem “La mulți ani!”, Veronicăi Cochela, șefa secției de canotaj a CS Rapid! Multipla campioană mondială și olimpică, Veronica Cochela dirijează secția de canotaj, reinființată în 2022 după aproape 80 de ani. Împreuna cu antrenorul Sorin Băhnărel, Veronica a scos deja la rampă doi sportivi de mare valoare. Canotorii rapidiști Andrada Moroșanu și Bogdan Băitoc, reprezintă România și sunt deja calificați la JO 2024. Ca sportivă, Veronica Cochela, născută în Voinești…, Iași, a concurat în probele de 8+1, 2 si 4 vâsle și are un palmares impresionant: • A participat la 4 ediții ale Jocurilor Olimpice, din 1988 până în 2000, și a cucerit două medalii de aur, 3 de argint și 4 de bronz. • La mondiale s-a aflat în barcă din 1985 până în 1998 iar zestrea sa de medalii este de 4 aur, 4 argint și 3 de bronz. La multi ani Veronica! Astăzi, de ziua ta, rapidiștii te salută și îți adresează un strigăt din vechea Troie. Ahoe!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

A trântit la pământ, cu portiera mașinii, un motociclist aflat în trafic! – incomod-media.ro

Investiții majore în infrastructura orașului Răcari

Primarul Marius Caravețeanu din Răcari este la lucru, iar nu pentru că se apropie campania electorală. Administrația locală și...

Read More...

Mănăstirea Căldărușani – un important lăcaș de cult din secolul al XVIII-lea, situat în comuna Căldărușani.

Mănăstirea Căldărușani este un loc sacru și plin de istorie, situat în comuna Căldărușani, la doar câțiva kilometri de...

Read More...
Photo of two men in blue lab jackets working on a copper colored box with wires

NASA va construi un detector de cutremure lunare pentru misiunea Artemis III din 2026

NASA va construi un detector de cutremure lunare pentru astronauți să-l desfășoare pe Lună în 2026, în cadrul misiunii...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro