Valoarea sticlelor de apă reutilizabile, ecologice

BY: stiridinromania.ro In Lifestyle
eco innovation

Câte sticle de apă din plastic folosiți zilnic? Dacă răspunsul dvs. este tipic pentru majoritatea americanilor, unul la două zile, unul pe zi sau două pe zi, se poate adăuga până la peste 700 de sticle pe an per persoană. Chiar dacă reciclați toate sticlele de plastic pe care le folosiți, este nevoie de ulei și alte forme de energie pentru a fabrica și transporta fiecare dintre aceste sticle. Trecând la o sticlă reutilizabilă, ecologică, vă puteți reduce rapid amprenta de carbon pe planetă. Peste jumătate din toți americanii beau apă îmbuteliată și aproximativ o treime dintre noi o consumă zilnic, ceea ce a triplat consumul țării în ultimii 10 ani. Există multe opțiuni pentru ca fiecare persoană să experimenteze o „parte mai verde a vieții” cu sticle de băuturi reutilizabile, reciclabile de pe piață din care să aleagă, care sunt ecologice, durabile și economice.

Preocupările legate de substanța chimică Bisfenol-A au cauzat recent scoaterea sticlelor de apă din policarbonat de pe rafturi în Canada și SUA par să urmeze aceeași cale. Cu preocupările publicului, producătorii de sticle de apă au produs sticle cu diferite materiale sau au făcut publicitate sticlelor existente care nu conțin BPA. Consumatorii pot alege dintre sticle de apă din oțel inoxidabil, aluminiu acoperit, Eastman Tritan(TM) și polipropilenă pentru a înlocui standardele vechi.

Fabricate dintr-o singură bucată de aluminiu, sticlele inovatoare SIGG sunt durabile, rezistente la fisuri și complet reutilizabile și reciclabile. SIGG oferă o căptușeală interioară revoluționară care este 100% eficientă împotriva leșierii și rezistentă la acumularea de reziduuri. Sticlele de apă SIGG sunt ușor de curățat și vă garantează că tot ce gustați este apa, sucul sau altă băutură. Sticlele SIGG au fost testate metodic atât în ​​Europa, cât și în SUA pentru a asigura o scurgere de 0,0%, astfel încât nu există absolut nicio migrare a căptușelii sau a recipientului în băutura pe care o alegeți.

În 2008, Camelbak a început să-și transforme întreaga linie de sticle de apă reutilizabile din policarbonat într-un nou material Eastman Tritan, care nu conține BPA 100%. Sticlele de apă Camelbak sunt disponibile în nouă culori în dimensiuni de 0,50 litri, 0,75 litri și 1,0 litri. Acest produs inovator folosește valva Camelbak Big Bite fără scurgeri, care oferă o sorbire ușoară și rezistentă la scurgeri pentru consumatorii activi și în mișcare. Supapa de pe sticlă permite un flux continuu de aer în sticlă în timp ce bei și, prin urmare, nici un efect de vid pentru băutor.

Klean Kanteen a fost fondată cu misiunea de a oferi oamenilor o alegere mai ecologică pentru sticlele de apă. Sticlele Klean Kanteen sunt o sticlă reutilizabilă, produsă în mod durabil, fabricată din oțel inoxidabil alimentar, netoxic, fără BPA, care este suficient de durabil pentru a rezista zeci de ani.

Partea superioară cu buclă permite utilizatorilor să atașeze sticla la un rucsac sau o buclă de curea folosind o carabinieră utilitare mică și ușoară, iar gura sticlei este dimensionată pentru a accepta cuburi de gheață. Capacul cu șurub din polipropilenă #5 sigur este ușor de prins și etanșează etanș pentru a preveni scurgerile.

Source by Matt J. D.
Foto: Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Interviu Direct la Subiect cu Valentin Căprariu

Valentino: de la șofer pe TIR la influencer de succes

Valentin Căprariu, cunoscut sub numele de Valentino, a devenit unul dintre cei mai populari români pe rețelele de socializare,...

Read More...
Man and young male student demonstrate how to sleep in space to a group of elementary students

NASA Stennis: Martie 2024

NASA Stennis, lider în explorarea spațiului: Martie 2024 Centrul Spațial NASA Stennis este în plină efervescență în această perioadă, marcând...

Read More...
Sisteme agroalimentare durabile și antreprenoriat rural – Academia Română, Filiala Iași

Colaboratori din domeniul cercetării economice

Un grup de cercetători români din cadrul Institutului de Cercetări Economice și Sociale „Gheorghe Zaneˮ au realizat un studiu...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro