Valentino: de la șofer pe TIR la influencer de succes

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Interviu Direct la Subiect cu Valentin Căprariu

Valentin Căprariu, cunoscut sub numele de Valentino, a devenit unul dintre cei mai populari români pe rețelele de socializare, cu aproape 5 milioane de abonați și peste 100 de milioane de aprecieri pe platforma TikTok. Deși a fost șofer pe TIR timp de 10 ani, pandemia din 2020 l-a determinat să se orienteze serios către conținutul online.

În cadrul unui podcast recent, intitulat Direct la Subiect, Valentino a dezvăluit că luxul și opulența sunt elemente nelipsite din clipurile sale. Acesta a vorbit despre mașinile scumpe, avioanele și elicopterele în care se filmează, oferind astfel o perspectivă interesantă asupra vieții sale extravagante.

Este impresionant să observăm cum un fost șofer de TIR a reușit să atragă atenția a milioane de oameni prin intermediul rețelelor de socializare și să devină un influencer de succes. Acest lucru subliniază puterea și impactul pe care mediul online îl poate avea în zilele noastre.

Emisiunea în care Valentino a participat este difuzată pe mai multe site-uri importante, precum Stiri24PLUS.ro, BanatNews.ro, Lugojeanul.ro și Redesteptarea.ro. Acest lucru demonstrează popularitatea și relevanța pe care o are influencerul în mediul online românesc.

Pentru cei interesați de publicitate sau promovarea produselor și serviciilor pe aceste platforme, există posibilitatea de a lua legătura cu echipa de producție a emisiunii la numărul de telefon 0721153242 sau la adresa de email powermediafx@gmail.com. Astfel, companiile pot beneficia de expunere și vizibilitate în cadrul acestui podcast și pe site-urile partenere.

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Cum a reușit Valentin Căprariu cunoscut ca Valentino, să devină unul dintre cei mai populari români pe rețelele de socializare. A fost șofer pe TIR timp de 10 ani, până la apariția pandemiei în 2020 an în care s-a apucat serios de treabă pe platforma TikTok, acum numară aproape 5 milioane de abonați și peste 100 de milioane de aprecieri. Luxul și opulența sunt nelipsite în clipurile postate de influencer. În această ediție de podcast Direct la Subiect, Valentino ne dezvăluie printre alte mici secrete, ale cui sunt mașinile scumpe, avioane și elicopterele în care se filmează. Urmărește o noua ediție specială Direct la Subiect !
https://www.<a href="https://stiridinromania.ro/tag/youtube">youtube</a>.com/watch?v=TsMSMVPyHWA
VIDEO PODCAST susținut de : Magazin BIG MAG, Transmisiuni Video Live , AGENTIA BFG IMOBILIARE Lugoj 

Această emisiune se publică pe următoarele site-uri: Stiri24PLUS.ro ; BanatNews.ro ; Lugojeanul.ro si Redesteptarea.ro. Dacă dorești reclama, publicitate sau să promovezi produsele sau serviciile firmei tale în acest Video Podcast dar și pe site-uri partenere ne poți contacta pentru mai multe detalii la 0721153242 sau la adresa powermediafx@gmail.comAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

A trântit la pământ, cu portiera mașinii, un motociclist aflat în trafic! – incomod-media.ro

Investiții majore în infrastructura orașului Răcari

Primarul Marius Caravețeanu din Răcari este la lucru, iar nu pentru că se apropie campania electorală. Administrația locală și...

Read More...

Mănăstirea Căldărușani – un important lăcaș de cult din secolul al XVIII-lea, situat în comuna Căldărușani.

Mănăstirea Căldărușani este un loc sacru și plin de istorie, situat în comuna Căldărușani, la doar câțiva kilometri de...

Read More...
Photo of two men in blue lab jackets working on a copper colored box with wires

NASA va construi un detector de cutremure lunare pentru misiunea Artemis III din 2026

NASA va construi un detector de cutremure lunare pentru astronauți să-l desfășoare pe Lună în 2026, în cadrul misiunii...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro