“Un parc de joacă pentru reducerea riscului de sărăcie? S-a întâlnit hoțul cu prostul?”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
S-a amenajat un parc de joacă pentru "reducerea riscului de sărăcie"? S-a întâlnit hoțul cu prostul?

Primăria Municipiului Carei a inițiat un proiect de reamenajare a unui parc de joacă în valoare de 751.483,35 lei, cu scopul declarat de a reduce numărul de persoane aflate în risc de sărăcie. Cu toate acestea, există unele aspecte care ridică semne de întrebare cu privire la obiectivele reale ale proiectului.

În primul rând, zona în care se află parcul de joacă este descrisă ca fiind una cu risc de sărăcie și excluziune socială. Cu toate acestea, în apropiere se găsesc trei hoteluri, două de patru stele și unul de trei stele, care practică tarife ridicate pentru cazare. Această discrepanță ridică întrebarea dacă reducerea sărăciei este cu adevărat obiectivul principal al proiectului sau dacă există alte interese implicate.

De asemenea, o altă greșeală semnalată este utilizarea termenului “măsuri intergrate” în loc de “măsuri integrate” în documentația proiectului. Acest lucru ridică întrebarea dacă cei responsabili cu implementarea proiectului sunt cu adevărat pregătiți și competenți.

Un alt aspect interesant este faptul că există deja un alt parc în Carei care a fost modernizat cu peste 500.000 de euro. Cu toate acestea, nimeni nu poate oferi informații despre cum au fost cheltuiți acești bani sau despre rezultatele obținute. Aceasta ridică întrebarea dacă reamenajarea unui alt parc de joacă va avea cu adevărat impactul dorit în reducerea sărăciei.

În concluzie, proiectul de reamenajare a parcului de joacă din Carei ridică semne de întrebare cu privire la obiectivele sale reale și la competența celor implicați în implementare. Este important ca autoritățile să ofere transparență și să furnizeze informații clare cu privire la modul în care sunt cheltuiți banii publici și la rezultatele obținute.

O “sărăcie” de proiect în valoare de 751.483,35 lei inițiat de către Primăria Municipiului Carei, de reamenajare a unui parc de joacă, cică are ca obiectiv după mintea creață și cleptomană a edililor din Carei, “reducerea numărului de persoane aflate în risc  de sărăcie”. Poate se referă la “sărăcia” grofilor de la UDMR sau la sărăcia de neuroni ai cetățenilor care încă îi mai votează după jaful de proporții pe care l-au întreprins UDMR-iștii împotriva banului public în ultimele trei decenii!

Trebuie menționat că în zona “cu risc de sărăcie și excluziune socială”, la “intersecția celor trei ZUM (zone urbane marginalizate)”, se află vreo trei hoteluri, două de patru stele și unul de trei stele, unde o noapte de cazare te cam ustură la buzunar. Mai trebuie remarcat și faptul că scribii proiectului nu sunt prieteni cu “limbul român” și au scris că reducerea numărului de persoane aflat în risc de sărăcie și excluziune socială se va face prin măsuri “intergrate”, nu integrate…

Cum sărăcia mă-sii să reduci SĂRĂCIA prin reamenajarea unui parc de joacă? S-a întâlnit hoțul cu prostul?

Bă, ăștia de la DNA, ANI, mami, tati! Mai trăiți? Mai munciți? Mai faceți și voi ceva? Vă mai mișcați și voi mai cu talent? Sau mergeți tot pe dictonul “Mircea, fă-te că lucrezi”?

Priviți și voi aici ce prețuri sunt pentru cazare în zona “marginalizată”, cu risc de sărăcie și excluziune socială. Mamă, ce defavorizați ai sorții! Mai că îți vine să plângi!

Tot la Carei mai există un parc, modernizat cu peste 500.000 de euro, unde zici că te afli pe un maidan rural, unde pasc rațele, gâștele și alte orătănii de prin curțile oamenilor. Nimeni nu este în stare să-ți spună unde se văd cei peste 500.000 de euro băgați acolo! Nimeni!

https://www.<a href="https://stiridinromania.ro/tag/youtube">youtube</a>.com/watch?v=ebc5kR7x6Ak




Stirea a aparut pentru prima dată în Glasul.info.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Glasul.info

Sursa si foto: Glasul.info

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Sunetul motivării: Cum muzica poate transforma antrenamentele tale

Sunetul motivării: Cum muzica poate transforma antrenamentele tale Introducere Motivația joacă un rol crucial în succesul oricărui program de antrenament. Atât...

Read More...

Narnia: O lume de magie și aventură

Narnia: O lume de magie și aventură este o serie de cărți scrise de celebrul autor britanic C.S. Lewis,...

Read More...

Diversitatea fenotipică și genotipică în lumea speciilor

Diversitatea fenotipică și genotipică în lumea speciilor este un subiect fascinant care ne arată cât de diferite pot fi...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro