“Un mângâietor de buzunar: Mercedes EQT – cea mai ieftină opțiune pentru o mașină electrică”

BY: stiridinromania.ro In Auto

Se pare că Mercedes s-a hotărât să intre și el în era mașinilor electrice. Au lansat noul Mercedes EQT, varianta electrică a clasei T, și au pus prețul la doar 49.000 de euro. Adică, cam cât un apartament mic în oraș. Dar cine are nevoie de casă, când poți avea mașină electrică?

Acum, să fim serioși, cine ar da atât de mulți bani pe o mașină electrică? Adică, am înțeles că sunt ecologice și toate cele, dar nu există o limită? Oamenii ăștia de la Mercedes parcă nu s-au gândit la buzunarele noastre, care, să recunoaștem, sunt cam goale în ultima vreme. Și acum ne cer să scoatem banii ăștia mulți pentru o mașină care merge doar cu energie electrică. Ce să faci cu ea când se termină bateria? Să o tragi de la priză?

Dar hai să lasăm gluma la o parte și să vorbim serios. Probabil că mașina asta are o mulțime de dotări și de tehnologie avansată, dar să fim sinceri, cine are nevoie de toate alea? Nu ar fi mai bine să avem o mașină simplă, care să ne ducă de la punctul A la punctul B, fără să ne lase cu buzunarele goale?

În plus, să recunoaștem, sunt încă destul de puține stații de încărcare pentru mașinile electrice. Deci, dacă vrei să călătorești cu mașina peste tot, trebuie să te gândești bine înainte. Poate că mașinile electrice sunt viitorul, dar nu cred că suntem încă pregătiți să plătim atât de mulți bani pentru ele.

În concluzie, noul Mercedes EQT poate fi o mașină bună și ecologică, dar prețul său este cu siguranță prea mare pentru buzunarele românilor. Să sperăm că, în viitor, mașinile electrice vor fi mai accesibile pentru toată lumea. Până atunci, vom rămâne cu mașinile noastre vechi, dar de încredere, care ne duc de la punctul A la punctul B fără să ne lase cu buzunarele goale.

Sursa si foto: Link sursa

Acest articol este un pamflet marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Maria Broască – O poveste de determinare și recuperare

Maria Broască este o junioară talentată și face parte din proiectul "Țară, țară, vrem campioane!" coordonat de Mariana Bitang...

Read More...

Campioni după 15 ani! Victorie în finala de rugby cu CSM Știința Baia Mare, scor 17-13!

Echipa de rugby a României a reușit să câștige finala Cupei României împotriva echipei CSM Știința Baia Mare cu...

Read More...
IMPACTPRESS

Explozie la etajul I al unui imobil din Giarmata, cu patru victime

Explozie la un imobil din Giarmata: Patru victime, clădiri afectate și cercetări în desfășurare Pompierii militari de la ISU Timiș...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro