Un bărbat de 59 de ani și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație pe DN5, în zona Daia, județul Giurgiu

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Tânăr din Dâmbovița și-a cumpărat mașină cu euro falși, în Giurgiu! – incomod-media.ro

Un bărbat în vârstă de 59 de ani și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație care a avut loc în noaptea trecută pe DN5, în zona localității Daia, județul Giurgiu. Incidentul a implicat două autotrenuri, iar consecințele au fost deosebit de grave.

Unul dintre TIR-uri era încărcat cu peleți, în timp ce celălalt transporta cafea. Impactul între cele două vehicule a fost deosebit de puternic, declanșând un incendiu violent la capul tractor al unuia dintre autotrenuri. Din păcate, unul dintre șoferi a rămas încarcerat în cabină și nu a mai putut fi salvat.

Când echipajele de intervenție de la Detașamentul de Pompieri din Giurgiu au ajuns la locul accidentului, autovehiculul era răsturnat pe o parte, iar capul tractor ardea în întregime. Cu toate eforturile depuse, conducătorul auto a fost găsit într-o stare critică și nu a mai putut fi salvat.

Celălalt șofer implicat în accident, în vârstă de 47 de ani, a fost monitorizat de către echipajele de intervenție și a refuzat transportul la spital. În urma evaluării medicale, s-a constatat că acesta nu prezenta leziuni grave și a fost lăsat sub supraveghere medicală la fața locului.

Accidentele rutiere care implică autotrenuri sunt extrem de periculoase din cauza dimensiunilor și maselor mari ale vehiculelor implicate. În plus, transportul de mărfuri periculoase poate amplifica riscul de producere a incendiilor în astfel de situații. Este esențial ca șoferii să respecte regulile de circulație și să fie atenți la condițiile de drum pentru a evita astfel de incidente tragice.

Autoritățile competente vor efectua o anchetă amănunțită pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului și pentru a determina eventualele neglijențe sau încălcări ale regulilor de circulație care au condus la producerea acestuia.

Este important ca toți participanții la trafic să fie conștienți de responsabilitatea lor în asigurarea unui mediu sigur pe drumurile publice. Respectarea regulilor de circulație, adaptarea vitezei la condițiile de drum și folosirea echipamentelor de siguranță pot salva vieți și pot preveni astfel de tragedii.

Sursa: incomod-media.ro

Un bărbat de 59 de ani și-a pierdut viața, azi-noapte, în urma unui accident de circulație petrecut pe DN5, în zona localității Daia, județul Giurgiu. În evenimentul rutier au fost implicate două autotrenuri.

Unul dintre TIR-uri era încărcat cu peleți, iar celălalt transporta cafea. În urma impactului deosebit de puternic, a izbucnit un incendiu violent la capul tractor. Unul dintre șoferi a rămas încarcerat în cabină.

Când au ajuns la fața locului echipajele de intervenție de la Detașamentul de Pompieri din Giurgiu autovehiculul era răsturnat pe o parte, iar capul tractor ardea generalizat. Din păcate, conducătorul auto surprins în interior nu a mai putut fi salvat.

Celălalt șofer implicat, în vârstă de 47 de ani, a fost monitorizat la fața locului și a refuzat transportul la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Six students were ready to explain a technology they detailed on a poster.

Studenții din California ajută la soluționarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiuni viitoare cu drone pe Pământ și alte planete

Studenții de la o universitate care deservește o minoritate din California ajută la rezolvarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiunile...

Read More...
ZILELOR EUROPENE ALE ARHEOLOGIEI la Cetatea Noviodunum

Zilele Europene ale Arheologiei la Cetatea Noviodunum

În perioada 14-15 iunie 2024, la Cetatea Noviodunum din Isaccea, județul Tulcea, vor avea loc evenimente speciale dedicate Zilelor...

Read More...
Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila- FOTO

Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila

Într-o atmosferă de sărbătoare, credincioșii s-au adunat la Mănăstirea Rafaila pentru a comemora ziua Sfântului Luca al Crimeei, un...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro