Un bărbat de 31 de ani a fost prins sub un mal de pământ în timpul lucrărilor de introducere a rețelei de canalizare în comuna Priboieni, județul Argeș

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Accident feroviar în Zigoreni (Băiculești), județul Argeș – incomod-media.ro

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, care lucra pe șantierul de introducere a rețelei de canalizare în comuna Priboieni, județul Argeș, a fost prins sub un mal de pământ în această după-amiază, cu partea inferioară a corpului. Incidentul a avut loc în timp ce lucrătorul se afla în șanțul în care se efectuau lucrări de canalizare.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, când victima a fost găsită, aceasta se afla în stop cardio-respirator. Echipajele Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) și ale Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) au intervenit imediat și au început manevrele de resuscitare. Cu eforturile lor, au reușit să-i restabilească activitatea cardiacă a bărbatului.

În același timp, în speranța de a-l transfera rapid la un spital, a fost solicitat un elicopter SMURD. Acesta urmează să preia bărbatul imediat ce va fi eliberat de sub malul de pământ care îl învăluia.

Este important de menționat că astfel de incidente nu sunt rare pe șantierele de construcții, iar siguranța lucrătorilor trebuie să fie o prioritate. Accesul la echipamente de protecție adecvate și respectarea normelor de siguranță sunt esențiale pentru a evita astfel de situații tragice.

În plus, o mai mare atenție ar trebui acordată măsurilor de prevenire a acestor accidente. Este necesară o supraveghere riguroasă a lucrărilor și o evaluare constantă a riscurilor. De asemenea, instruirea adecvată a lucrătorilor cu privire la siguranța și procedurile de urmat în situații de urgență este esențială.

Este de dorit ca această situație să atragă atenția autorităților competente asupra necesității de a întări regulile și de a implementa măsuri mai stricte pentru a asigura siguranța lucrătorilor de pe șantierele de construcții. Astfel de tragedii pot fi prevenite prin aplicarea unor măsuri suplimentare de precauție și prin implicarea tuturor părților implicate în garantarea condițiilor de muncă sigure.

Sursa: incomod-media.ro

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, care lucra pe șantierul de introducere a rețelei de canalizare în comuna Priboieni, județul Argeș, a fost prins sub un mal de pământ în această după-amiază, cu partea inferioară a corpului.

Potrivit ISU Argeș, victima a fost găsită în stop cardio-respirator. Echipajele SAJ și SMURD au început imediat manevrele de resuscitare, reușind să-i restabilească activitatea cardiacă.

La fața locului a fost solicitat și un elicopter SMURD, care să-l preia pe bărbat imediat ce va fi eliberat de sub malul de pământ.

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro