Un barbat ameninta judecatori sub control judiciar pentru ca armele se pot procura cu usurinta

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Un bărbat este cercetat penal sub control judiciar, după ce a amenințat patru judecători că-i va vâna, argumentând că armele pot fi procurate cu ușurință. Scopul său a fost de a-i intimida pe magistrați și de a-i constrânge să pronunțe hotărâri favorabile lui, în încercarea de a obține 100.000 de lei ca daune morale de la patru persoane cu care se afla în litigiu.

În perioada 2 septembrie – 16 octombrie 2023, prin intermediul unor mailuri către adresa Curții de Apel Constanța, inculpatul D.D.I. a amenințat cu acte de violență patru judecători, membri ai unor completuri de judecată ce aveau spre soluționare dosare civile privind cereri formulate de inculpat.

Concret, inculpatul a afirmat că el îi va judeca pe judecători și pe familiile lor, că nu va avea nicio milă față de ei, că pedepsele pe care le va aplica vor fi deosebit de aspre, că îi va vâna și îi va face să simtă cel mai cumplit coșmar al lor, punându-le în vedere că o armă de foc se poate procura cu ușurință.

De asemenea, s-a reținut că inculpatul a acționat în scopul de a-i intimida pe magistrați și de a-i constrânge să nu amâne cauzele sale, pentru a pronunța cu celeritate hotărâri judecătorești favorabile lui, în urma cărora el urmărea să obțină suma de 100.000 de lei, cu titlul de daune morale, de la cele patru persoane cu care se afla în litigiu, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Procurorul de caz a dispus, în data de 28 decembrie 2023, luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, asupra inculpatului D.D.I., acesta fiind cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de ultraj judiciar.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Un barbat este cercetat penal sub control judiciar, dupa ce a amenintat patru judecatori ca-i va vana, pentru ca armele se pot procura cu usurinta.

Scopul “atacatorului” a fost de a-i intimida pe magistrati si de a-i constrange sa pronunte hotarari favorabile lui, urmarind sa obtina 100.000 de lei, drept daune morale, de la patru persoane cu care se afla in litigiu.

In perioada 2 septembrie – 16 octombrie 2023, prin intermediul unor mailuri catre adresa Curtii de Apel Constanta, inculpatul D.D.I. a amenintat cu acte de violenta patru judecatori, membri ai unor completuri de judecata ce aveau spre solutionare dosare civile privind cereri formulate de inculpat.

In concret, inculpatul a afirmat ca ii va judeca el pe judecatori si pe familiile lor, ca nu va avea niciun fel de mila fata de ei, ca pedepsele pe care el le va aplica vor fi deosebit de aspre, ca ii va vana si ii va face sa simta cel mai cumplit cosmar al lor, punandu-le in vedere ca o arma de foc se poate procura cu usurinta.

S-a retinut totodata ca inculpatul a actionat in scopul de a-i intimida pe magistrati si de a-i constrange sa nu amane cauzele sale, pentru a pronunta cu celeritate hotarari judecatoresti favorabile lui, in urma carora el urmarea sa obtina suma de 100000 de lei, cu titlul de daune morale, de la patru persoane cu care se afla in litigiu”, transmite Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta.

Procurorul de caz a dispus, in 28 decembrie 2023, luarea masurii preventive a controlului judiciar, pe o perioada de 60 de zile, a inculpatului D.D.I., acesta fiind cercetat pentru savarsirea mai multor infractiuni de ultraj judiciar. (V.E.)Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Six students were ready to explain a technology they detailed on a poster.

Studenții din California ajută la soluționarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiuni viitoare cu drone pe Pământ și alte planete

Studenții de la o universitate care deservește o minoritate din California ajută la rezolvarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiunile...

Read More...
ZILELOR EUROPENE ALE ARHEOLOGIEI la Cetatea Noviodunum

Zilele Europene ale Arheologiei la Cetatea Noviodunum

În perioada 14-15 iunie 2024, la Cetatea Noviodunum din Isaccea, județul Tulcea, vor avea loc evenimente speciale dedicate Zilelor...

Read More...
Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila- FOTO

Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila

Într-o atmosferă de sărbătoare, credincioșii s-au adunat la Mănăstirea Rafaila pentru a comemora ziua Sfântului Luca al Crimeei, un...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro