Un băiat de 18 ani a dispărut fără urmă: Familie în agonie

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Disperarea unui tată! Băiatul lui a plecat să îşi cumpere ţigări şi a dispărut fără urmă

Un băiat în vârstă de 18 ani, Darius Andreas Săran din Simeria, județul Hunedoara, a dispărut fără urmă acum trei zile. Familia și apropiații sunt îngrijorați și se tem că s-a întâmplat ceva rău cu el. Incidentul a avut loc în momentul în care Darius a plecat să-și cumpere țigări, iar când nu s-a mai întors acasă, rudele sale au intrat în panică.

A doua zi, familia a reușit să îl contacteze telefonic și Darius le-a spus că a dormit la un prieten și că se va întoarce acasă. Din păcate, tânărul nu și-a respectat promisiunea și tatăl său a încercat să-l găsească fără succes. Îngrijorat de situație, tatăl lui Darius a anunțat poliția, care acum face un apel către populație pentru ajutor în găsirea băiatului dispărut.

Darius are o înălțime de aproximativ 1,85 m, cântărind 75 kg. El are ochi căprui, păr brunet și ten deschis. De asemenea, poartă ochelari de vedere. În momentul plecării sale voluntare de acasă, purta un tricou albastru cu mâneci scurte, pantaloni scurți de culoare închisă și pantofi sport multicolori în stil camuflaj.

Persoanele care au informații relevante pentru găsirea lui Darius sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție. În astfel de cazuri, fiecare indiciu și informație poate fi crucială în găsirea unei persoane dispărute.

Este important ca toți cetățenii să fie vigilenți și să ofere orice informație utilă autorităților pentru a ajuta la găsirea lui Darius cât mai curând posibil.

Sursa: www.sursadevest.ro

Sunt momente cumplite pentru familia unui băiat de 18 ani, care a dispărut fără urmă, de trei zile, iar apropiaţii se tem de ce este ai rău.

Darius Andreas Săran, din Simeria, judeţul Hunedoara, a plecat de acasă, sâmbătă, iar de atunci, nimeni nu l-a mai văzut.

Tânărul a mers la magazin să îşi cumpere ţigări, iar rudele au intrat în panică în momentul în care a văzut acesta nu se mai întoarce.

CITEŞTE ŞI: Ordonanţa care prelungeşte termenul pentru investiţiile finanţate de la bugetul de stat, o gură de oxigen pentru modernizarea Sălii 2 din Timişoara

Au reuşit să îl contacteze telefonic, a doua zi, când Darius şi-a anunţat familia că a dormit la un prieten, dar va reveni acasă.

Cum asta nu s-a întâmplat, tatăl său a încercat din nou să îi dea de urmă, dar totul a fost în zadar.

Acum, bărbatul a anunţat Poliţia, care face apel şi la populaţie, pentru găsirea băiatului.

Darius prezintă următoarele semnalmente: înălțime aproximativ 1,85 m, 75 de kg., ochi căprui, păr scurt, brunet, ten deschis, poartă ochelari de vedere.

În momentul plecării voluntare, acesta era îmbrăcat cu un tricou cu mânecă scurtă, de culoare albastră, pantaloni scurți de culoare închisă și pantofi sport multicolori (camuflaj).

Cei care au informaţii care pot ajuta la găsirea lui Darius sunt rugaţi să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie.

CITEŞTE ŞI: Teatru non-stop, la Timişoara! S-au pus în vânzare biletele pentru spectacolele care se vor juca fără întrerupere, timp de 25 de oreAcest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Inteligenta animala: Utilizarea uneltelor in comportamentul speciilor non-umane

Inteligența animală: Cum folosesc animalele unelte pentru a-și rezolva problemele de zi cu zi Dacă te-ai întrebat vreodată cât de...

Read More...

Ultimul rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021

Ultimul jucător de fotbal rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021 a fost Antonio Sefer, care a purtat tricoul...

Read More...

Parcul Natural Porțile de Fier – o zonă protejată cu peisaje spectaculoase, unde se pot face drumeții sau excursii cu barca pe Dunăre.

Parcul Natural Porțile de Fier este una dintre cele mai frumoase locații din România, cu peisaje spectaculoase și o...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro