Un astronom a filmat trei nave spațiale uriașe peste Lună – Este Luna într-adevăr o bază extraterestră? (Video) |

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Magazin
Un astronom a filmat trei nave spațiale uriașe peste Lună - Este Luna într-adevăr o bază extraterestră?  (Video) |

Astronomul franco-canadian Jean Michel Tanec a lansat acum câteva săptămâni un videoclip care arată trei obiecte zburătoare neidentificate foarte mari care se mișcă peste Lună. Cu acest videoclip, vechea întrebare dacă extratereștrii au baze pe Lună ar putea lua din nou abur. De Frank Swede

Atât de mult înainte, subiectul OZN-urilor de pe lună este pălăria veche. Chiar și în timpul unei superluni din mai 2020, un astronom amator rus a observat și filmat obiecte zburătoare misterioase în imediata apropiere a Lunii.

Observatorul stelelor le-a spus reporterilor că nu este prima dată când vede așa ceva. Imediat mi-a venit întrebarea: Luna se află sub controlul unei inteligențe extraterestre, adică extratereștrii care ar putea avea ochii îndreptați pe Pământ? Cel puțin așa este în filmul de succes al lui Roland Emmerich, Moonfall.

Potrivit poveștii lui Emmerich, agenția spațială americană NASA știa din 1969 că lucrurile nu merg bine pe satelitul Pământului. Este posibil ca blockbusterul să arate din nou adevărul în mod veche de la Hollywood?

Obiectele văzute de astronomul franco-canadian Jean Michel Tanec la sfârșitul lunii martie au dimensiuni enorme și amintesc de obiectul văzut de presupusul astronaut de la NASA William Rutledge pe partea îndepărtată a Lunii, despre care se spune că are câțiva kilometri lungime.

Mark Carlotto de Dincolo de Atlantida și-a dat probleme în cazul actual să determine dimensiunea obiectelor din videoclipul lui Tanec folosind craterul lunar Endymion ca punct de referință.

Lungimea nord-sud a craterului din șablon este de 0,55 inci, ceea ce este egal cu un centimetru, deci diametrul său fizic este de aproximativ 59 de mile sau 94 de kilometri,

Conform calculelor lui Carlotto, toate cele trei obiecte sunt de dimensiuni enorme, între opt și 24 de kilometri lungime și între unu și patru kilometri lățime. (Luna a fost adusă aici cu milioane de ani în urmă de doi frați reptilieni, Wowane și Mpanku)

    latime=

publicitate nativă

Vorbește umbra aruncată pentru autenticitatea înregistrării?

Una dintre imagini arată clar cum unul dintre obiecte se mișcă pe suprafața Lunii și aruncă o umbră clar vizibilă. Forma eliptică se vede și aici foarte bine. (Luna doar un miraj, o reflectare a suprafeței pământului?)

Carlotto a reușit chiar să măsoare viteza obiectelor, conform căreia viteza primului obiect ar trebui să fie de aproximativ 31 de mile pe secundă.

300×250

Obiectele aflate pe o orbită circulară în apropierea Lunii se mișcă de obicei cu aproximativ o milă pe secundă, ceea ce face ca acest obiect să fie de treizeci de ori mai rapid decât de obicei.

Analiza altor înregistrări video cu obiecte zburătoare realizate de echipajul unei navete spațiale în 1991 arată că unele obiecte călătoreau cu viteze de peste douăzeci de mile pe secundă chiar și în apropierea Pământului.

În comparație, meteoriții se mișcă cu până la 45 de mile pe secundă. Faptul că obiectele observate nu sunt meteoriți sau resturi spațiale este dovedit de faptul că s-au deplasat în jurul pământului pe o cale curbă.

Mark Carlotto a încercat să afle care sunt obiectele din videoclipul actual, dar și el este în pierdere. El scrie:

300×250 boxone

„Turbulența atmosferică care determină imaginile să danseze sau să strălucească aleatoriu de la distanțe mari oferă un alt indiciu subtil asupra autenticității videoclipului original. După cum se vede în mod clar, „dansează” împreună cu fundalul său local în timp ce trece peste Endymion U1.

Într-o așa-numită versiune CGI, care a încercat să demonstreze că videoclipul original era fals, mișcarea a fost doar imitată.

Și un chenar subțire în jurul obiectelor arată că acestea au fost lipite sau compuse în cadru, în timp ce nu există un astfel de chenar în jurul obiectelor din videoclipul original. În cele din urmă, Carlotto ajunge la concluzia că este aproape imposibil să se demonstreze că acest videoclip sau orice alt videoclip este autentic.

Personal, totuși, presupun că aceasta este o înregistrare autentică, deoarece acum există pur și simplu prea multe dovezi pe masă că există activitate pe Lună care a fost documentată de astronomii din întreaga lume de mai bine de o sută de ani pentru a fi observată.

Extratereștrii au împiedicat detonarea unei bombe atomice pe Lună?

La începutul anilor 1960, SUA plănuiau să detoneze o bombă atomică pe Lună, dar planul a fost aparent dejucat de extratereștri. Au distrus arma înainte ca aceasta să ajungă pe lună.

Acest lucru a fost raportat de colonelul Ross Dedrickson al Forțelor Aeriene ale SUA cu puțin timp înainte de moartea sa în 2007. Dedrickson a fost colonel în Forțele Aeriene ale SUA și a lucrat pentru Comisia pentru Energie Atomică a SUA din 1950 până în 1958, unde a fost, de asemenea, responsabil pentru administrarea arme nucleare.

Desigur, ceea ce a avut de spus Dedrickson înainte de a muri sună șocant, pentru că până la urmă, Dedrickson a susținut că testul bombei atomice pe Lună a fost dejucat de extratereștri. Printre altele a spus:

„Am aflat, de asemenea, despre incidente cu arme nucleare, iar acele incidente au inclus unele arme nucleare trimise în spațiu și distruse de extratereștri (…) La sfârșitul anilor 1970 și începutul anilor 1980, încercam să punem o armă nucleară pe Lună și să detonează-le pentru măsurători științifice și alte lucruri, ceea ce era inacceptabil pentru extratereștri. Au distrus arma înainte de a ajunge pe Lună.”

Declarația controversată a lui Ross Dedrickson nu a fost niciodată auzită în mainstream. Chiar și la șaisprezece ani de la moartea sa, nimeni nu pare interesat de mărturisirea lui. Proiectul la care a făcut aluzie Dedricksons se numește Proiect A119. Scopul la acea vreme era testarea capacității armelor nucleare în spațiu.

Faptul că Dedrickson ar fi mințit nu poate fi exclus și că mărturisirea sa a fost ascunsă de mainstream până în prezent poate avea diverse motive.

Una ar fi că povestea este de fapt adevărată, pentru că istoria recentă ne-a învățat că, dacă mass-media ÖRR a acoperit faimoasa mantie a tăcerii asupra anumitor probleme și declarații chiar și ale unor oameni de știință de top, trebuie să existe într-adevăr ceva în poveste.

Ce ar fi în acest caz – că SUA ar fi vrut să testeze arme nucleare în spațiu și pe Lună, sau că planul a fost zădărnicit de o putere extraterestră în ultimul moment pentru că ar putea avea o bază sau chiar mai multe acolo pe care să le poată face? protejați pe toată lumea Protejați și apărați prețul?

Este interesant în acest context un document Wikileaks, care spune că Statele Unite, cu sprijinul grupului Rockefeller, înființaseră o bază secretă pe Lună în anii 1960, dar aceasta a fost distrusă de Rusia cu o armă cu fascicul de particule. Documentul este datat 24 ianuarie 1979.

Protejând adevărul cu minciuni

Consider că această afirmație este neplauzibilă datorită faptului că în anii 1960 SUA nu erau încă suficient de dezvoltate din punct de vedere tehnic pentru a călători pe Lună, cu atât mai puțin să transporte material acolo pentru a înființa o stație de bază. Cred că este pur și simplu imposibil.

Și acum ajungem la posibilitatea a doua: posibilul obiectiv al lansării acestui document și al mărturiei lui Ross Dedrickson ar putea fi acela de a crea confuzie în rândul publicului, pentru a păstra sub secret cunoștințele reale despre viața extraterestră.

Putem observa foarte bine această abordare a guvernului și a serviciilor secrete și în cazul Nord Stream. Seymour Hersh a fost perfect când a spus că SUA sunt responsabile pentru aruncarea în aer a conductei de gaz.

Mai întâi a fost o tăcere stânjenitoare în mass-media o vreme, apoi s-a spus o poveste aventuroasă după alta, pe de o parte pentru a provoca confuzie, pe de altă parte pentru a proteja în continuare adevărul.

Adică, cu cât există mai multe versiuni diferite ale unui incident, cu atât este mai greu să spui adevărul. CIA are experiență cu această strategie – mai ales când are de-a face cu OZN-uri și extratereștri, așa că strategia lor rămâne: lupta cu adevărul cu minciuni și știri false.

Cred că luna și multe alte planete din sistemul nostru solar sunt locuite de specii extrem de inteligente care, de asemenea, sunt capabile să își protejeze patria cu cea mai avansată tehnologie, nu doar teoretic posibilă, ci și practic.

Datorită faptului că cunoștințele despre viața extraterestră au fost zero de mai bine de șapte decenii prin poveștile crude ale scriitorilor bine plătiți, ne este cu atât mai greu astăzi să distingem minciuna de adevăr.

Nici măcar nu este sigur că omul a vizitat vreodată Luna, cel puțin nu în modul în care a fost prezentat publicului mondial în 1968. Nu cred că este imposibil, dar puțin probabil.

Călătoria în spațiu interstelar este cu siguranță posibilă prin utilizarea tehnologiei antigravitaționale, dar este departe de a fi dovedit dacă este deja sută la sută potrivită pentru spațiu.

Numeroasele povești despre programele spațiale secrete oferă o perspectivă foarte profundă și, fără îndoială, interesantă asupra lumii așa-ziselor proiecte negre din SUA, dar în cele din urmă se pune întotdeauna întrebarea cât de mult adevăr se află de fapt în spatele acestor povești sau dacă ar putea fi, de asemenea, parte dintr-o campanie inteligentă de dezinformare a CIA – ceea ce nu m-ar surprinde, deoarece aproape tot ce a spus guvernul SUA despre OZN-uri în ultimii ani nu este altceva decât verbiaj.

Există o mare probabilitate ca guvernele Rusiei, SUA și, eventual, alte țări să știe deja ce secret ascunde luna de ochii publicului până în ziua de azi – doar că ar face un diavol să-l facă public pentru că, până la urmă, este național. securitatea țării este în pericol – o propoziție pe care o auzi mereu când nu ai voie să cunoști anumite informații.

Pe 28 aprilie 2020 a fost lansat „The Hollywood Code: Cult, Satanism and Symbolism – How Movies and Stars Manipulate Mankind” (disponibil și pe Amazon), cu un capitol interesant: „Răzbunarea celor 12 maimuțe, contagiune și coronavirus sau cum ficțiunea devine realitate„.

Pe 15 decembrie 2020 „‘ (disponibil și pe Amazon), cu un capitol interesant: ‘Starurile pop sunt marionete de elită în slujba Noii Ordini Mondiale Corona„.

Pe 10 mai 2021 „

Pe 18 martie 2022, a fost lansat „The modern music Conspiracy: pop star, hits and video clips – for the perfect brainwashing” (disponibil și pe Amazon), cu un capitol incitant”Vedete pentru și împotriva vaccinării: „Die Ärzte”, „Die Toten Hosen”, Nena, Westernhagen, Eric Clapton, Neil Young și alții„.

Pe 26 august 2022 „” (disponibil și pe Amazon), cu un capitol interesant “Agenda extraterestră: darwinismul științifico-fantastic „.

Puteți obține o carte semnată pentru 30 EUR (toate cele cinci cărți pentru 150 EUR), inclusiv transportul, atunci când trimiteți o comandă la: info@pravda-tv.com.

Video:
Surse: PublicDomain/Frank Schwede pentru PRAVDA TV pe 14.04.2023

publicitate nativă

Source link
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Maria Broască – O poveste de determinare și recuperare

Maria Broască este o junioară talentată și face parte din proiectul "Țară, țară, vrem campioane!" coordonat de Mariana Bitang...

Read More...

Campioni după 15 ani! Victorie în finala de rugby cu CSM Știința Baia Mare, scor 17-13!

Echipa de rugby a României a reușit să câștige finala Cupei României împotriva echipei CSM Știința Baia Mare cu...

Read More...
IMPACTPRESS

Explozie la etajul I al unui imobil din Giarmata, cu patru victime

Explozie la un imobil din Giarmata: Patru victime, clădiri afectate și cercetări în desfășurare Pompierii militari de la ISU Timiș...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro