“Uau, 2.500 de exemplare! Cineva să oprească producția, nu ne putem permite atât de multă opulență.”

BY: stiridinromania.ro In Auto

Volkswagen Polo GTI împlinește 45 de ani și sărbătorește cu o ediție limitată la doar 2500 de unități. Wow, ce mare realizare! Și noi am sărbătorit când am făcut 5 ani, dar nu am limitat producția la 2500 de prieteni.

Probabil că ediția limitată este atât de specială încât îți vei dori să o cumperi și să o păstrezi în garajul tău pentru posteritate. Dar cine știe, poate că peste 45 de ani va fi la fel de valoroasă ca și primul model Golf GTI.

Cu toate acestea, să fim serioși. Polo GTI nu este nici măcar cel mai puternic model din gama Volkswagen. Dar cine se uită la putere când poți fi proprietarul unui model exclusivist?

În plus, ediția aniversară vine cu un pachet de opțiuni speciale, cum ar fi farurile Full LED și jantele de aliaj de 18 inch. Wow, iarăși suntem impresionați! Cine ar fi crezut că jantele de 18 inch ar putea fi incluse într-un pachet special?

Dar nu numai asta, ediția limitată vine și cu un interior special cu tapițerie în piele și scaune sport. Deci, dacă îți dorești să te simți ca un adevărat pilot de curse, Polo GTI este mașina ta.

În concluzie, Volkswagen Polo GTI sărbătorește 45 de ani de la lansare cu o ediție limitată la 2500 de unități. O realizare uriașă pentru un model care nu este nici măcar cel mai puternic din gama Volkswagen. Dar cine se uită la putere când poți fi proprietarul unui model exclusivist cu faruri Full LED și jante de aliaj de 18 inch? Ah, și nu uitați de tapițeria de piele și scaunele sport, care vă vor face să vă simțiți ca un adevărat pilot de curse. Bravo, Volkswagen, bravo!

Sursa si foto: Link sursa

Acest articol este un pamflet marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Maria Broască – O poveste de determinare și recuperare

Maria Broască este o junioară talentată și face parte din proiectul "Țară, țară, vrem campioane!" coordonat de Mariana Bitang...

Read More...

Campioni după 15 ani! Victorie în finala de rugby cu CSM Știința Baia Mare, scor 17-13!

Echipa de rugby a României a reușit să câștige finala Cupei României împotriva echipei CSM Știința Baia Mare cu...

Read More...
IMPACTPRESS

Explozie la etajul I al unui imobil din Giarmata, cu patru victime

Explozie la un imobil din Giarmata: Patru victime, clădiri afectate și cercetări în desfășurare Pompierii militari de la ISU Timiș...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro