Tricoul oficial al Campionatului European de Șah pentru Juniori disponibil la fața locului în Mamaia, în perioada 4-15 septembrie la prețul de 100 de lei

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În perioada 4-15 septembrie va avea loc în Mamaia Campionatul European de Șah pentru Juniori. Pentru că șahul nu trebuie să fie doar un joc de strategie jucat în suflet, organizatorii au pregătit și o surpriză pentru participanți. Este vorba despre tricoul oficial al competiției, care va putea fi achiziționat de către toți cei interesați.

Tricoul oficial al Campionatului European de Șah pentru Juniori este un simbol al pasiunii pentru acest joc milenar. Este un tricou alb, simplu, cu un design minimalist, pe care este imprimat logo-ul competiției. Acesta va fi disponibil în mai multe mărimi, pentru a se potrivi tuturor participanților.

Organizatorii au decis ca tricoul să poată fi achiziționat la fața locului, în timpul desfășurării competiției. Prețul tricoului este de 100 de lei, o sumă accesibilă pentru toți iubitorii de șah. Este important de menționat că achiziționarea tricoului nu este obligatorie, ci opțională.

Tricoul oficial al Campionatului European de Șah pentru Juniori poate fi purtat cu mândrie de către participanți, dar și de către toți cei care doresc să susțină și să promoveze acest joc fascinant. Este o modalitate de a arăta că șahul este un sport cu adevărat universal, care reușește să adune oameni din toate colțurile lumii.

Evenimentul se anunță a fi unul deosebit, iar tricoul oficial va fi un amintire frumoasă pentru toți cei implicați. Participanții vor putea purta cu mândrie acest tricou și vor avea ocazia să împărtășească pasiunea lor pentru șah cu ceilalți jucători și spectatori.

Așadar, pentru toți iubitorii de șah care doresc să păstreze un souvenir de la acest campionat european, tricoul oficial este alegerea perfectă. Încurajăm pe toți cei interesați să achiziționeze acest obiect vestimentar în perioada competiției și să-l poarte cu mândrie în toate activitățile legate de șah. Să fie șah! , a transmis astăzi Federația Română de Șah.

Pentru că șahul trebuie purtat peste tot, nu doar în suflet, vă prezentăm tricoul oficial al Campionatului European de Șah pentru Juniori ce va avea loc în Mamaia în perioada 4-15 septembrie! Tricoul va putea fi achiziționat la fața locului, contra sumei de 100 de lei. Să fie șah!

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Federația Română de Șah
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro