Tragerea la sorți a meciurilor partidei dintre România și Grecia pentru menținerea în Grupa Mondială I a Cupei Davis se va desfășura pe 3 și 4 februarie, la Atena, în Liossia Olympic Sports Hall.

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a meciurilor partidei dintre România și Grecia, care se va desfășura pe 3 și 4 februarie, la Atena, în Liossia Olympic Sports Hall, în play-off-ul pentru menținerea în Grupa Mondială I a Cupei Davis. Echipa României este susținută de sponsorul ROMGAZ.

Tragerea la sorți a stabilit că Florin Mergea va juca împotriva lui Markos Kalovelonis, iar Marius Copil se va confrunta cu Stefanos Tsitsipas. În meciurile de dublu, perechile Florin Mergea/Horia Tecău și Marius Copil/Filip Jianu vor avea de înfruntat echipele Markos Kalovelonis/Stefanos Tsitsipas și Michail Pervolarakis/Markos Kalovelonis.

Partida se anunță una dificilă pentru echipa României, având în vedere că Grecia are în componența sa jucători de top, precum Stefanos Tsitsipas, numărul 5 mondial în clasamentul ATP. Cu toate acestea, jucătorii români au demonstrat în trecut că pot face față presiunii și pot obține rezultate bune în competițiile internaționale.

Atenția se va îndrepta în mod special către meciul dintre Marius Copil și Stefanos Tsitsipas, întrucât cei doi au avut o întâlnire anterioară în cadrul Cupei Davis, în anul 2019, când Tsitsipas a reușit să se impună în fața lui Copil. Cu toate acestea, Marius Copil este un jucător experimentat și talentat, care poate pune probleme oricărui adversar.

Tragerea la sorți a stabilit și perechile de dublu, unde România va avea o misiune dificilă în fața jucătorilor greci. Florin Mergea și Horia Tecău au o vastă experiență în competițiile de dublu și sunt considerați unul dintre cei mai buni jucători de dublu din lume. Cu toate acestea, Michail Pervolarakis și Markos Kalovelonis vor fi adversari redutabili și vor încerca să obțină punctul pentru echipa lor.

În concluzie, partida dintre România și Grecia se anunță una foarte disputată și interesantă. Echipa României va trebui să-și folosească toate resursele și să lupte cu determinare pentru a obține victoria și pentru a rămâne în Grupa Mondială I a Cupei Davis.

Sursa: Federaţia Română de Tenis

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a meciurilor partidei dintre România şi Grecia, care se va desfășura pe 3 și 4 februarie, la Atena, în Liossia Olympic Sports Hall, în play-off-ul pentru menţinerea în Grupa Mondială I a Cupei Davis. Team Sponsor al echipei României este ROMGAZ. Mai multe detalii … http://www.frt.ro/ro/info_detalii/11408


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federaţia Română de Tenis

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NASA's new suborbital avionics system: A stack of computer components on a white background - CGI

Revolutie in Sistemele Avionice pentru Misiunile cu Roci si Balon Suborbital

O cantitate mare de date colectate de instrumentele științifice sensibile de astăzi prezintă o provocare în ceea ce privește...

Read More...

Controversă în România: Premierul Ciolacu Acuzat de Discriminare

Recent, în România a izbucnit o controversă de proporții după declarațiile premierului Marcel Ciolacu în cadrul unei conferințe de...

Read More...

Echipa de gimnastică juniori a României se pregătește pentru competițiile viitoare

Echipa de gimnastică junior a României se pregătește pentru competițiile viitoare în zilele următoare. Cu un antrenament intens și...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro