Tragedie în timpul lucrărilor de canalizare: Un bărbat a murit surprins de un mal de pământ în Lunca, Bihor.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Sfârșit înfiorător pentru un muncitor! Bărbatul a fost îngropat de viu, după ce un mal de pământ s-a surpat!

Unul dintre lucrătorii care efectuau lucrări la rețeaua de canalizare din localitatea Lunca, județul Bihor, a fost surprins de un mal de pământ care s-a surpat în timpul operațiunilor. Colegul său, în vârstă de aproximativ 54 de ani, nu a avut aceeași șansă și a rămas blocat sub mormanul de pământ.

Un martor al incidentului a sunat imediat la numărul de urgență 112 și a solicitat ajutorul salvatorilor. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri și ambulanțe, care au încercat să salveze bărbatul prins sub pământ.

Cu toate eforturile depuse, medicii nu au reușit să îl salveze pe bărbatul în vârstă. Chiar dacă a fost scos de sub malul de pământ, intervenția a fost în zadar și nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roșca, a transmis că bărbatul era într-un șanț cu o adâncime de aproximativ 2 metri și că victima era aproape în totalitate acoperită de pământ, doar o mână fiind vizibilă la suprafață. La locul indicat de apelant, au fost trimise în grabă trei echipaje de pompieri din cadrul Stației Ștei, cu două autospeciale dotate cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, precum și un echipaj de terapie intensivă mobilă a SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Pompierii militari au folosit echipamentele și accesoriile din dotare pentru a extrage victima de sub malul de pământ și au predat-o echipelor medicale, care au început manevrele de resuscitare. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor depuse, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Acest tragic incident subliniază importanța respectării normelor și procedurilor de siguranță în timpul lucrărilor de acest gen. Este crucial ca toți lucrătorii să fie conștienți de riscurile la care se expun și să fie instruiți corespunzător pentru a evita astfel de incidente grave. De asemenea, autoritățile locale și angajatorii trebuie să asigure condiții de muncă sigure și să respecte normele de siguranță pentru a preveni astfel de accidente.

Sursa: www.sursadevest.ro

Doi bărbați au fost surprinși de un mal de pământ, în timpul unor lucrări la rețeaua de canalizare.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp în localitatea Lunca, județul Bihor.

Unul dintre ei s-a salvat în ultima clipă, reușind să iasă la suprafață, însă colegul lui în vârstă de aproximativ 54 de ani a rămas blocat sub mormanul de pământ.

Un martor a sunat la 112 și a cerut ajutorul salvatorilor. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri și ambulanțe.

Bărbatul a fost scos de sub malul de pământ, însă din păcate medicii n-au mai putut face nimic pentru acesta.

Un bărbat, aflat într-un șanț cu o adâncime de aproximativ 2 metri, a fost surprins de prăbușirea unui mal de pământ, apelantul precizând că victima era aproape în totalitate acoperită, oar o mână fiind la suprafață. La locul indicat de apelant, au fost mobilizate de urgență, trei echipaje de pompieri din cadrul Stației Ștei, cu două autospeciale cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de terapie intensivă mobilă a SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Folosind echipamentele și accesoriile din dotare, pompierii militari au extras victima și au predat-o echipelor medicale care au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare. Din nefericire, bărbatul în vârstă de aproximativ 54 de ani nu a mai putut fi salvat”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roșca.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro