TehnoINSTRUMENT IMPEX SRL donează 20% din impozitul pe profit pentru gimnastica românească

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În pragul sărbătorilor, TehnoINSTRUMENT IMPEX SRL demonstrează încă o dată angajamentul său față de gimnastica românească. Prin intermediul unei donații generoase, această societate comercială a ales să sprijine sportul național, contribuind astfel la dezvoltarea și promovarea acestuia în țară.

Conform informațiilor furnizate, TehnoINSTRUMENT IMPEX SRL a donat 20% din impozitul pe profit către gimnastica românească. Această sumă reprezintă o investiție semnificativă în visurile și aspirațiile sportivilor noștri. Este de apreciat implicarea și responsabilitatea acestei companii, care a ales să sprijine un domeniu atât de important pentru România.

Gimnastica românească a avut întotdeauna rezultate deosebite la competițiile internaționale, aducând astfel mândrie și recunoaștere țării noastre. Cu toate acestea, performanțele sportivilor noștri nu vin de la sine, ci necesită o pregătire riguroasă, echipamente de înaltă calitate și resurse financiare suficiente. Prin urmare, sprijinul acordat de TehnoINSTRUMENT IMPEX SRL este cu atât mai valoros și binevenit.

Donația făcută de această companie poate avea un impact semnificativ în dezvoltarea gimnasticii românești. Aceasta poate fi folosită pentru a achiziționa echipamente moderne, pentru a sprijini pregătirea sportivilor și pentru a susține participarea acestora la competițiile internaționale. Astfel, donația nu doar că aduce beneficii imediate, ci are și un impact pe termen lung în dezvoltarea gimnasticii românești.

Este important să subliniem că sprijinul oferit de TehnoINSTRUMENT IMPEX SRL nu este doar o dovadă de responsabilitate socială, ci și un exemplu pentru alte companii. Aceasta arată că sectorul privat poate contribui în mod semnificativ la dezvoltarea sportului național și poate juca un rol important în construirea unei societăți sănătoase și active.

În final, mulțumim TehnoINSTRUMENT IMPEX SRL pentru generozitatea și implicarea sa în susținerea gimnasticii românești. Donația lor reprezintă un semn de recunoaștere și apreciere a efortului și talentului sportivilor noștri. Sperăm că exemplul lor va fi urmat de alte companii și că vom continua să vedem performanțe remarcabile în gimnastica românească.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

În prag de sărbători, TehnoINSTRUMENT IMPEX SRL susține gimnastica românească! Societate comerciala a donat 20% din impozitul pe profit, suma care reprezintă o investiție în visurile și aspirațiile noastre sportive. Mulțumim TehnoINSTRUMENT IMPEX SRL!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Furtuna de vara aduce valuri uriase pe malul marii

Imaginea prezentată în articolul analitic surprinde o scenă cu un grup de tineri care se relaxează pe o plajă...

Read More...
Lumină și speranță! Rugăciune transformată în fapte de înțelegere și dragoste în Eparhia Hușilor- FOTO

Campania umanitară “De Paști aducem împreună Lumină în suflete”

Într-o lume plină de provocări și greutăți, acțiunile de compasiune și frățietate rămân faruri luminoase de speranță pentru cei...

Read More...

Gimnaștii și studenții UNEFS sprijină persoanele cu dizabilități

Articolul de mai jos prezintă implicarea gimnaștilor și studenților de la UNEFS în sprijinirea persoanelor cu dizabilități. Pe baza imaginii...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro