Teatrul Dramatic “Fani Tardini” prezintă astăzi spectacolul “Martiri” și sâmbătă piesa “O repetiție moldovenească”, iar Teatrul pentru Copii și Tineret “Gulliver” Galati vă invită duminică la spectacolul “Vrăjitorul din Oz”. Vernisajul expoziției de pictură și fotografie “Artă, frate!” va avea loc astăzi la Teatrul din Buzunar Galați, iar în sport, CSM Arcada Galați debutează sâmbătă în ediția 2023-2024 a Diviziei A1, jucând împotriva echipei SCM Zalău. Clubul Sportiv United Galati, campioana Ligii 1 de futsal, va juca duminică împotriva echipei Mausoleul Mărășești.

BY: stiridinromania.ro In Galați, STIRILE ZILEI

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă astăzi, de la ora 19.00, spectacolul „Martiri”, iar sâmbătă, de la ora 19.00, piesa „O repetiție moldovenească”. În același timp, Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” Galati le oferă celor mici spectacolul „Vrăjitorul din Oz”, duminică, de la ora 10.30. Astfel, în acest weekend, iubitorii de teatru și copiii vor avea parte de momente deosebite și de povești captivante.

Pe de altă parte, în domeniul artei vizuale, Teatrul din Buzunar Galați (Casa de Cultură a Sindicatelor) găzduiește vernisajul expoziției de pictură și fotografie „Artă, frate!”, care va avea loc astăzi, de la ora 18.00. Prin intermediul acestui eveniment artistic, publicul va avea oportunitatea de a descoperi și aprecia lucrările unor artiști talentați.

În ceea ce privește sportul, campionii României la volei masculin, CSM Arcada Galați, vor debuta în ediția 2023-2024 a Diviziei A1 sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 17.00. Meciul va avea loc la Sala Sporturilor Dunărea, iar echipa gazdă va juca împotriva echipei SCM Zalău. Această competiție reprezintă o oportunitate pentru campionii en-titre să își demonstreze din nou valoarea și să obțină rezultate remarcabile.

De asemenea, Clubul Sportiv United Galați, campioana Ligii 1 de futsal, se pregătește pentru un nou meci pe teren propriu. Duminică, 15 octombrie, de la ora 18.00, echipa va întâlni Mausoleul Mărășești. Acest meci reprezintă o provocare pentru campioană, care își propune să obțină încă o victorie și să demonstreze că este în continuare cea mai bună echipă din Liga 1 de futsal.

Astfel, în acest weekend, Galațiul oferă o varietate de evenimente culturale și sportive, menite să satisfacă diversele preferințe ale publicului. Fie că este vorba despre teatru, artă vizuală sau sport, există opțiuni pentru toate gusturile și vârstele. Așadar, cei care doresc să se bucure de momente memorabile și să experimenteze diverse forme de artă și divertisment au ocazia să participe la aceste evenimente și să se conecteze cu comunitatea locală.

Sursa: Primaria Galati.

Redam in continuare anuntul complet al Primariei:

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă astăzi, de la ora 19.00, spectacolul „Martiri”, iar sâmbătă, de la ora 19.00, piesa „O repetiție moldovenească”.
La Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” Galati cei mici se pot bucura de spectacolul „Vrăjitorul din Oz”, duminică, de la ora 10.30.
Astăzi, la Teatrul din Buzunar Galați (Casa de Cultură a Sindicatelor), de la ora 18.00, va avea loc vernisajul expoziției de pictură și fotografie „Artă, frate!”
În sport, campionii României la volei masculin CSM Arcada Galați vor debuta sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 17.00, în ediția 2023-2024 a Diviziei A1. La Sala Sporturilor Dunărea, ei vor juca împotriva echipei SCM Zalău.
Club Sportiv United Galati, campioana Ligii 1 de futsal, va avea un nou meci pe teren propriu: duminică, 15 octombrie, de la ora 18.00, adversar îi va fi Mausoleul Mărășești.

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Facebook
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică În ultimii ani, tot mai multe persoane au început...

Read More...

Comoara literară a Antichității: Biblioteca din Pergam

Biblioteca din Pergam: Comoara literara a Antichitatii Biblioteca din Pergam, situata in orasul antic Pergamum din Asia Mica, a reprezentat...

Read More...

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate Când ne gândim la diversitatea vieții pe Terra, ne simțim adesea copleșiți...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro