Târgul de Paște de la Timișoara, ediția a XV-a

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
S-a deschis Târgul de Paşte de la Timişoara! Vezi aici programul complet al evenimentelor care se vor desfăşura în perioada următoare

A început cea de-a XV-a ediție a Târgului de Paște de la Timișoara și, odată cu vremea caldă de astăzi, oamenii s-au bucurat să iasă în stradă pentru a simți atmosfera de sărbătoare. La ora 12:30, Alaiul Primăverii a pornit de la Domul Romano-Catolic din Piața Unirii, animat de îngerul gigantic al Asociației Teatru pe Roți și de un grup de copii de la școala de dans Mini-Mini Reflex.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a declarat că în acest an târgul aduce 70 de evenimente, inclusiv un mic târg în Piața Traian, pentru a aduce bucuria și în cartiere. De asemenea, pentru prima dată, în Piața Sfântul Gheorghe va fi amenajată o mică expoziție florală, iar în Uszoda va avea loc o amenajare florală pentru a întări reputația Timișoarei ca orașul florilor.

În perioada 6-28 aprilie, fosta florărie din Piața Victoriei va găzdui ateliere cu tematică pascală pentru copii, deschise de luni până vineri între orele 9:00-12:00, și în weekend-uri între orele 10:00-13:00 și 15:00-18:00. De Florii, pe 28 aprilie, Târgul de Paște va fi reîmprospătat cu activități și surprize florale.

Cei interesați pot consulta programul complet al activităților desfășurate în cadrul târgului pentru a nu rata niciun eveniment special. Astfel, locuitorii Timișoarei și vizitatorii vor avea ocazia să se bucure de atmosfera festivă și de diversitatea activităților pregătite pentru această perioadă de sărbătoare.

Sursa: www.sursadevest.ro

A început cea de-a XV-a ediție a Târgului de Paște de la Timișoara şi, cum vremea a fost astăzi una mai degrabă de vară, decât de final de martie, oamenii au ieşit, cu mic cu mare, să simtă atmosfera de sărbătoare.

La ora 12:30, Alaiul Primăverii, animat de îngerul gigantic al Asociației Teatru pe Roți și de un grup de copii de la școala de dans Mini-Mini Reflex, a pornit de la Domul Romano-Catolic din Piața Unirii, spre Piața Libertății, unde a avut loc și un scurt spectacol al micilor „îngerași”.

“Avem 70 de evenimente, din 20 aprilie avem un mic târg şi în Piaţa Traian, pentur că vrem să aducem bucuria şi în cartiere. Cred că anul acesta experimentăm un mic şi cu alte forme de exponate. În Piaţa Sfântul Gheorghe, este pentru prima dată amenajat, în Uszoda o să fie o mica amenajare florală, astfel încât să întărim repuţaţia Timişoarei ca oraşul florilor”, a spus Dominic Fritz, primarul Timişoarei.

De asemenea, în perioada 6-28 aprilie, fosta florărie din Piața Victoriei va găzdui ateliere cu tematică pascală, pentru copii, care vor fi deschise de luni până vineri, între orele 9:00-12:00, iar în weekend-uri, între orele 10:00-13:00 și 15:00-18:00.

De Florii, pe 28 aprilie, Târgul de Paște va fi reîmprospătat cu activități și surprize florale, menite să onoreze această sărbătoare importantă.

Cei interesați pot consulta programul complet al activităților desfășurate în cadrul târgului, în documentul de mai jos.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Împușcături la un eveniment de campanie al lui Donald Trump. Presupusul atacator și un participant la miting au fost uciși

Donald Trump a fost escortat de urgență de la un miting din orașul Butler, Pennsylvania, după ce câteva focuri...

Read More...

Armonia între carieră și viața personală: Cheia unei sănătăți generale echilibrate

Armonia între carieră și viața personală este un aspect esențial pentru menținerea unei sănătăți generale echilibrate. De-a lungul timpului,...

Read More...

Guardienii Crucii: Povestea Cavalerilor de Malta

Guardienii Crucii: Povestea Cavalerilor de Malta este una dintre cele mai fascinante și importante povești din istoria medievală. Fondată...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro