Sustinerea Educatiei Antreprenoriale prin Concursul Entrepreneurship Matching Event

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Chindia Târgoviște caută antrenor! A renunțat și la italianul Diego Longo – incomod-media.ro

Directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Ștefania Stroică, a participat la deschiderea celei de-a noua ediții a concursului de pitch-uri antreprenoriale „Entrepreneurship Matching Event”, organizat de Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Valahia din Târgoviște. Acest eveniment își propune să stimuleze creativitatea și spiritul antreprenorial în rândul elevilor și studenților, încurajându-i să își dezvolte abilitățile de prezentare și să își valideze ideile de afaceri într-un mediu competitiv și constructiv.

În cadrul discursului său, Ștefania Stroică a transmis un mesaj încurajator către concurenți, subliniind importanța fiecărui pas făcut în direcția visului antreprenorial. “Entrepreneurship Matching Event reprezintă o oportunitate excelentă pentru tinerii antreprenori de a-și testa și perfecționa ideile de afaceri, de a învăța de la experți și de a face pași importanți către realizarea propriilor lor proiecte antreprenoriale. Dragi concurenți, indiferent de rezultat, amintiți-vă că fiecare pas este o lecţie valoroasă şi o oportunitate de creştere. Sunteţi deja câştigători pentru că aţi avut curajul să vă urmaţi visul şi să vă împărtășiți ideile. Mult succes!”, a declarat aceasta.

Prin organizarea concursului Entrepreneurship Matching Event, Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Valahia din Târgoviște, sub conducerea decanului conf. univ. dr. Cristina Ștefan, și-a reafirmat angajamentul de a susține educația antreprenorială și de a contribui la dezvoltarea ecosistemului de afaceri din România.

Evenimentele de acest gen sunt extrem de importante în promovarea antreprenoriatului și în formarea viitorilor lideri de afaceri. Participarea tinerilor la astfel de concursuri îi ajută să își pună la încercare ideile, să primească feedback constructiv și să își îmbunătățească abilitățile de prezentare și negociere. Prin urmare, inițiative precum „Entrepreneurship Matching Event” contribuie la creșterea potențialului antreprenorial al țării și la formarea unei generații de inovatori și visionari în domeniul afacerilor.

Sursa: incomod-media.ro

Directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița – Ștefania Stroică a participat la deschiderea concursului de pitch-uri antreprenoriale „Entrepreneurship Matching Event”, organizat de Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Valahia din Târgoviște și ajuns anul acesta la ediția cu numărul nouă.

Evenimentul stimulează creativitatea și spiritul antreprenorial în rândul elevilor și studenților, încurajându-i să își dezvolte abilitățile de prezentare și să își valideze ideile de afaceri într-un mediu competitiv și constructiv.

„Entrepreneurship Matching Event reprezintă o oportunitate excelentă pentru tinerii antreprenori de a-și testa și perfecționa ideile de afaceri, de a învăța de la experți și de a face pași importanți către realizarea propriilor lor proiecte antreprenoriale.

Dragi concurenți, indiferent de rezultat, amintiți-vă că fiecare pas este o lecţie valoroasă şi o oportunitate de creştere. Sunteţi deja câştigători pentru că aţi avut curajul să vă urmaţi visul şi să vă împărtășiți ideile. Mult succes!”, a fost mesajul transmis de directorul general al Camerei de Comerț Dâmboviţa – Ștefania Stroică.

Prin organizarea concursului Entrepreneurship Matching Event (29-30 mai 2024), Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Valahia din Târgoviște – decan conf. univ. dr. Cristina Ștefan – își reafirmă angajamentul de a susține educația antreprenorială și de a contribui la dezvoltarea ecosistemului de afaceri din România.

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro