Statele Unite trimit primul zbor de deportare spre Cuba de la începutul anului 2020.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate
United States sends first deportation flight to Cuba since 2020

Statele Unite ale Americii au trimis primul zbor de deportare către Cuba, din anul 2020. Această acțiune a fost efectuată de autoritățile americane, care au luat măsuri drastice împotriva imigrării ilegale, în special din țările din America Centrală și de Sud.

În ultima perioadă, numărul imigranților ilegali care au încercat să intre în Statele Unite a crescut semnificativ, iar autoritățile americane au recurs la măsuri severe pentru a opri acest fenomen. În acest sens, Guvernul american a decis să intensifice deportările, începând cu țările din vecinătatea sa, din America Centrală și de Sud.

Potrivit sursei, acest prim zbor către Cuba a fost efectuat pentru a demonstra că Statele Unite nu vor tolera imigrarea ilegală și că vor acționa ferm împotriva celor care încalcă legile americane. În plus, această acțiune a fost considerată de unii critici ca fiind o încălcare a drepturilor omului și o încălcare a legilor internaționale privind deportarea.

În concluzie, Statele Unite ale Americii au trimis primul zbor de deportare către Cuba, din anul 2020, în cadrul unei acțiuni de intensificare a deportărilor, în special din țările din America Centrală și de Sud. Această acțiune a fost criticată de unii ca fiind o încălcare a drepturilor omului și a legilor internaționale privind deportarea.

Sursa si foto: www.france24.com

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro