Aproape 25.000 de utilizatori de Twitter plătesc pentru a se abona la tweet-uri exclusive ale lui Elon Musk.

BY: stiridinromania.ro In Magazin
Nearly 25,000 Twitter users pay to subscribe to Elon Musk's exclusive tweets

Elon Musk, fondatorul SpaceX și Tesla, a anunțat pe Twitter că platforma de socializare ar putea introduce un serviciu de abonament pentru utilizatorii săi. Acest serviciu ar permite utilizatorilor să se aboneze la conturile preferate și să primească conținut exclusiv. Într-un tweet, Musk a declarat că abonamentele ar putea fi o modalitate de a ajuta la finanțarea dezvoltării platformei Twitter.

Această idee a fost primită cu interes de către utilizatori și a generat multe comentarii. Unii utilizatori au fost încântați de posibilitatea de a primi conținut exclusiv de la conturile preferate, în timp ce alții au fost sceptici cu privire la ideea unui serviciu de abonament pe o platformă care a fost întotdeauna gratuită. În plus, există îngrijorări cu privire la modul în care acest serviciu ar putea afecta utilizarea și accesibilitatea platformei pentru utilizatorii cu venituri mai mici.

Cu toate acestea, Musk a declarat că ideea abonamentelor este încă în faza de discuții și că nu există nicio certitudine că va fi implementată vreodată. În orice caz, această propunere a lui Musk reprezintă o încercare de a aduce un venit suplimentar pentru Twitter și de a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Sursa si foto: mashable.com

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

SUA. Kamala Harris are sprijinul politic pentru a deveni candidată la prezidențialele din noiembrie

Un sondaj realizat de Associated Press în rândul delegaților a arătat că Harris are sprijinul a 2.538 de delegați,...

Read More...

Octavia Iacob Brosser, Veteran al Rapidului – Un Om deosebit!

Octavia Iacob Brosser, antrenoarea coordonatoare a secției de atletsim a Rapidului, împlinește astăzi o frumoasă vârstă. Cu o carieră...

Read More...

Antrenamente personalizate: valorificarea diversității pentru un progres constant

Antrenamentele personalizate reprezintă o modalitate eficientă de a valorifica diversitatea individuală a fiecărui sportiv, contribuind astfel la un progres...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro