Starmer și Sunak verifică strategiile electorale, dar evită să implice pe Braverman și Boris.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Starmer și Sunak testează liniile electorale, dar ocolesc rândurile Braverman și Boris - POLITICO

Articolul de pe Politico.eu intitulat “Prime Minister questions scorecard Keir Starmer” discută despre criticile aduse de Keir Starmer, liderul Partidului Muncii din Marea Britanie, guvernului condus de Boris Johnson în ceea ce privește gestionarea pandemiei de COVID-19 și a crizei economice care a urmat.

În timpul unei dezbateri parlamentare, Starmer a prezentat un „scorecard” al guvernului, dând note slabe în ceea ce privește numărul de teste efectuate, protejarea lucrătorilor cheie și furnizarea de echipamente de protecție medicală. Acest lucru a stârnit reacția prim-ministrului, care a acuzat Partidul Muncii de a fi „criticat din obișnuință” și a susținut că guvernul a făcut tot posibilul pentru a face față pandemiei și a proteja economia.

În schimb, Johnson a criticat Partidul Muncii pentru că nu a sprijinit măsurile guvernului de a ajuta economia și a subliniat că Rishi Sunak, cancelarul Trezoreriei, a făcut un efort considerabil pentru a ajuta companiile și lucrătorii în această perioadă dificilă.

Articolul mai discută și despre criticile aduse de Suella Braverman, procuror general și membru al cabinetului lui Johnson, la adresa lui Starmer, acuzându-l că a generat confuzie și a încurajat oamenii să nu respecte regulile de distanțare socială prin criticile sale față de guvern.

În general, articolul evidențiază tensiunile politice dintre cele două tabere și modul în care guvernul încearcă să își justifice acțiunile din ultimele luni în fața opiniei publice.

Sursa si foto: politico.eu

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro