Sponsorizare – Premium Tenis Club

BY: stiridinromania.ro In Magazin, STIRILE ZILEI
Sponsorizare - Premium Tenis Club

Clubul de tenis “Premium Tenis Club” din Câmpina a găzduit recent primul turneu de casă la nivel național, un eveniment deosebit care a adunat participanți din întreaga țară. Competiția a fost dedicată amatorilor adulți și a cuprins atât jocuri de simplu, cât și de dublu, având peste 70 de jucători înscrși.

Printre surprizele pregătite de organizatori s-a numărat și o tombolă, în cadrul căreia au fost extrase 10 premii. Aici, compania Lemet a jucat un rol important, mobilând și înfrumusețând camera de relaxare pentru participanți, precum și oferind premii constând în mobilier.

Inițiativa Lemet de a se implica în acest turneu de tenis vine ca o confirmare a implicării sale în promovarea unui stil de viață activ și sănătos. Compania, cunoscută pentru produsele sale de mobilier de calitate, a dorit să contribuie la crearea unei atmosfere prietenoase și confortabile pentru toți jucătorii din competiție.

Participanții la turneu au avut astfel ocazia de a se relaxa și de a socializa într-un spațiu amenajat cu gust și atenție la detalii. Premiile oferite de Lemet au fost foarte apreciate de către cei norocoși care au câștigat în cadrul tombolei, contribuind astfel la creșterea entuziasmului și a dorinței de a participa la astfel de competiții.

Evenimentul a reprezentat o oportunitate excelentă pentru toți iubitorii de tenis amatori să se întâlnească și să își demonstreze abilitățile pe teren. Atmosfera a fost una plină de energie și camaraderie, iar turneul a oferit o platformă perfectă pentru îmbunătățirea nivelului de joc și pentru consolidarea legăturilor dintre pasionații de tenis.

Clubul de tenis “Premium Tenis Club” merită felicitări pentru organizarea acestui eveniment reușit, iar participanții sunt încurajați să continue să practice tenisul și să participe la viitoarele competiții de acest gen.

În concluzie, primul turneu de casă la nivel național organizat de clubul de tenis “Premium Tenis Club” din Câmpina a fost un succes, adunând peste 70 de participanți din întreaga țară. Tombola și premiile oferite de Lemet au adăugat un plus de entuziasm și au contribuit la crearea unei atmosfere plăcute și relaxante pentru toți cei prezenți. Acest eveniment a demonstrat încă o dată importanța promovării unui stil de viață activ și sănătos.

Informatia a fost publicata pentru prima data de www.lemet.ro

Sursa si foto: Click aici
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Armonia între carieră și viața personală: Cheia unei sănătăți generale echilibrate

Armonia între carieră și viața personală este un aspect esențial pentru menținerea unei sănătăți generale echilibrate. De-a lungul timpului,...

Read More...

Guardienii Crucii: Povestea Cavalerilor de Malta

Guardienii Crucii: Povestea Cavalerilor de Malta este una dintre cele mai fascinante și importante povești din istoria medievală. Fondată...

Read More...

Inteligenta animala: Utilizarea uneltelor in comportamentul speciilor non-umane

Inteligența animală: Cum folosesc animalele unelte pentru a-și rezolva problemele de zi cu zi Dacă te-ai întrebat vreodată cât de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro