Speranțe și determinare pentru sportivele Ana Maria Bărbosu, Sabrina Maneca Voinea, Amalia Ghigoarță, Lilia Cosman, Andreea Preda și Ella Oprea Crețu înaintea Campionatelor Mondiale de la Antwerp

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa feminină de gimnastică a României se pregătește să intre în competiție la Campionatele Mondiale de la Antwerp. Ana Maria Bărbosu, Sabrina Maneca Voinea, Amalia Ghigoarță, Lilia Cosman, Andreea Preda și Ella Oprea Crețu sunt gimnastele care vor reprezenta țara noastră în această competiție de prestigiu.

Competiția începe la ora 10, conform orei Belgiei, iar echipa României va concura în Subdiviziunea a 4-a, alături de reprezentativele Spaniei, Belgiei și de gimnaste din Bulgaria, Kazahstan și Luxemburg. Fetele noastre vor începe competiția la sol, pregătite să demonstreze abilitățile lor și să obțină punctaje cât mai bune.

Antrenorii lotului olimpic de la Deva, Corina Moroșan, Patrick Kienes, Daymon Jones și Florin Cotuțiu, au făcut o surpriză plăcută fetelor. Aceștia i-au cumpărat bilete de avion Marei Ceplinschi, pentru ca aceasta să poată fi alături de colegele sale la Antwerp. Gestul lor arată importanța pe care o au toate membrele echipei și dorința de a concura împreună și de a obține rezultate de succes.

Concursul de calificare în competiția feminină a început deja, iar în clasamentul provizoriu SUA se află pe primul loc, cu un total de 171.395 puncte. Urmează Marea Britanie, cu 166.130 puncte, și Italia, cu 162.230 puncte. Echipa României are în față o competiție dificilă, dar încrederea în valorile și potențialul fetelor noastre este foarte mare.

Pentru toți cei interesați să urmărească competiția, aceasta poate fi vizionată live pe site-ul https://allgymnastics.tv/. De asemenea, rezultatele pot fi găsite pe platformele https://live.gymnastics.sport/live/16194/mensqual.php?app=aa și https://gym.longinestiming.com/2023/Artistic-16194/en-us/Default/Phase/Live.

Toți românii le urează mult succes fetelor și au încredere că vor face o figură frumoasă în competiție. Aceste gimnaste talentate sunt determinate să-și depășească limitele și să obțină rezultate deosebite. Încrederea în ele este maximă, iar speranțele noastre sunt alături de ele în această competiție importantă.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Încredere, determinare și speranțe pentru Ana Maria Bărbosu, Sabrina Maneca Voinea, Amalia Ghigoarță, Lilia Cosman, Andreea Preda și Ella Oprea Crețu înaintea concursului de calificare de la Campionatele Mondiale de la Antwerp.

Echipa României intră în competiție la ora 10 ( ora Belgiei) în Subdiviziunea a 4-a, alături de reprezentativele Spaniei, Belgiei și de gimnaste din Bulgaria, Kazahstan și Luxemburg. Fetele noastre vor începe competiția la sol.

Antrenorii lotului olimpic de la Deva, Corina Moroșan, Patrick Kienes, Daymon Jones și Florin Cotuțiu le-au făcut o surpriză fetelor. I-au cumpărat bilete de avion Marei Ceplinschi pentru ca aceasta să poată fi alături de colegele sale la Antwerp.

Concursul de calificare în competiția feminină a început ieri, în clasament pe primul loc fiind SUA -171.395 puncte, urmată de Marea Britanie-166.130 puncte și de Italia – 162.230 puncte.

Competiția poate fi urmărită live pe https://allgymnastics.tv/ , iar rezultatele pe https://live.gymnastics.sport/live/16194/mensqual.php?app=aa și https://gym.longinestiming.com/2023/Artistic-16194/en-us/Default/Phase/Live .

Mult succes fetelor, avem încredere în voi, în valoarea și potențialul vostru!




Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Two men work at a desk in a NASA office as one points to some Aviary computer code displayed on a monitor. A picture of a future aircraft design appears on a neighboring monitor.

NASA creeaza un nou instrument digital de modelare pentru inginerii aeronautici

NASA a creat o nouă unealtă digitală de modelare pentru inginerii aeronautici pentru a inova noile design-uri de aeronave,...

Read More...
IMPACTPRESS

Sfaturi de moda pentru sezonul primavara-vara 2024

Iulius Town propune sugestii interesante pentru garderoba de primavara-vara 2024 Pentru cei care abia asteapta sa-si actualizeze garderoba pentru sezonul...

Read More...
NASA Earns Best Place to Work in Government for 12 Straight Years

NASA, Cel Mai Bun Loc de Muncă în Guvernul Federal – 2023

NASA a fost desemnată joi ca fiind cel mai bun loc de muncă în guvernul federal în 2023 -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro