Spălarea rețelei de distribuție: întreruperi de apă în mai multe localități

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Se oprește apa în mai multe localități din județ! Aquatim anunță lucrări de spălare a rețelelor

Aquatim va efectua mâine, 5 octombrie, lucrări de spălare a rețelei de distribuție în mai multe localități. Scopul acestor lucrări este asigurarea unei calități corespunzătoare a apei potabile și face parte din activitatea de mentenanță preventivă a rețelelor de distribuție.

În timpul lucrărilor, în localitatea Secaș, apa va fi oprită între orele 8-16. De asemenea, în Ohaba Lungă, Pietroasa, Poieni și Crivina de Sus, alimentarea cu apă va fi întreruptă între orele 9-14.

Este posibil ca la reluarea alimentării cu apă în regim normal să curgă apă tulbure la robinete. Cu toate că această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până când aceasta se limpezește complet.

Pentru a face față acestei întreruperi temporare a apei, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să acopere necesarul pe perioada anunțată.

Este important să menționăm că aceste lucrări sunt esențiale pentru asigurarea unei apei potabile de calitate și pentru menținerea bunei funcționări a rețelelor de distribuție. Aquatim își asumă responsabilitatea de a rezolva această problemă cât mai eficient și rapid posibil, în beneficiul tuturor consumatorilor săi.

Reamintim consumatorilor să fie atenți la informările și recomandările oferite de Aquatim și să urmeze indicațiile pentru a minimiza disconfortul cauzat de această întrerupere temporară a apei.

Sursa: www.sursadevest.ro

Mâine, 5 octombrie, se va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități.

Pe durata lucrărilor, între orele 8-16 se va opri apa în Secaș, iar între orele 9-14 se va întrerupe alimentarea cu apă în Ohaba Lungă, Pietroasa, Poieni și Crivina de Sus.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Conferință de presă cu miniștrii Germaniei și Românie, alături de legende ale fotbalului

În cadrul unei conferințe de presă prilejuită de întâlnirea bilaterală dintre ministrul Federal de Interne al Germaniei, Nancy Faeser,...

Read More...
Fără apă caldă şi presiune scăzută la apa rece de la robinete! Anunţurile făcute de Aquatim şi Colterm

Probleme cu apa pentru locuitorii din Timișoara și Chișoda

Mii de timișoreni și locuitorii din Chișora vor întâmpina probleme cu furnizarea apei, în urma unor lucrări planificate de...

Read More...

Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 – Ziua a treia

În cea de-a treia zi a Campionatelor Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 s-a jucat runda a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro