Spălarea rețelei de distribuție în localitățile Cadăr, Herendești, Sacoșu Turcesc, Șipet și Honorici

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Aquatim anunţă noi presiune scăzută a apei la robinete, din cauza lucrărilor de spălare a reţelei

Rețelele de distribuție ale localităților Cadăr și Herendești vor fi spălate astăzi, iar luni, 20 noiembrie, va avea loc aceeași procedură în Sacoșu Turcesc, Șipet și Honorici. Aceste lucrări vor fi efectuate în intervalul orar 9-14 și vor presupune o scădere a presiunii apei pe durata desfășurării lor.

Spălarea rețelelor de distribuție este o măsură luată de Aquatim pentru a asigura o calitate corespunzătoare a apei potabile. Aceasta face parte din activitățile de mentenanță preventivă desfășurate de companie pentru a menține rețelele de distribuție într-o stare optimă.

Cu toate acestea, la reluarea alimentării cu apă în regim normal, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Acest lucru se datorează perturbării temporare cauzate de spălarea rețelelor. Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până când aceasta se limpezește complet.

În plus, Aquatim sfătuiește consumatorii să ia măsuri de stocare a unei cantități suficiente de apă pentru a acoperi necesarul pe perioada în care alimentarea cu apă va fi întreruptă. Astfel, se va evita inconvenientul de a rămâne fără apă în această perioadă.

Este important ca locuitorii din aceste localități să fie informați cu privire la aceste lucrări și să respecte recomandările făcute de Aquatim. Astfel, se va asigura buna desfășurare a lucrărilor de mentenanță și se va evita orice problemă legată de calitatea apei furnizate.

Sursa: www.sursadevest.ro

Astăzi se va efectua spălarea rețelei de distribuție în Cadăr și Herendești, iar luni, 20 noiembrie, în Sacoșu Turcesc, Șipet și Honorici.

Lucrările vor avea loc în intervalul orar 9-14, iar pe durata lor presiunea apei va fi scăzută.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Lupta pentru bronz în Volei – Episodul 4

În episodul 4 al "Luptei pentru bronz", voleibaliștii au șansa de a urca pe treapta a treia a podiumului...

Read More...

Rezultatul meciului de volei masculin Dinamo – Rapid: 0-3

Echipa de volei masculin Dinamo a suferit o înfrângere zdrobitoare în fața echipei Rapid, scor 0-3, în cadrul unui...

Read More...

Importanța mesei de dimineață în accelerarea metabolismului

Importanța mesei de dimineață în accelerarea metabolismului Metabolismul reprezintă procesul prin care organismul transformă hrana în energie. Este un proces...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro