Solidaritate și sprijin pentru familiile afectate de tragedia din Crevedia

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Femeile social-democrate s-au mobilizat pentru ajutorarea familiilor afectate de exploziile din Crevedia – incomod-media.ro

Organizația Femeilor Social-Democrate Dâmbovița a lansat o campanie de ajutor pentru familiile afectate de un tragic eveniment petrecut în Crevedia acum două săptămâni. Toate cele 89 de organizații locale ale femeilor social-democrate din județ au mobilizat eforturi pentru a strânge donații destinate celor peste 90 de persoane afectate de incendiu și explozii.

Una dintre preocupările principale ale organizației a fost asigurarea unui început de școală cât mai normal pentru cei 23 de copii din familiile afectate. Astfel, OFSD Dâmbovița a strâns rechizite, ghiozdane și haine, pentru ca acești copii să poată merge la școală alături de colegii lor. Este important ca acești copii să simtă că au sprijin și să se integreze în mediul școlar într-un mod cât mai ușor.

În cadrul campaniei de strângere de donații, au fost colectate și alimente de bază, precum făină, ulei, paste, zahăr, orez, mălai și conserve. De asemenea, s-au strâns și produse de igienă personală, pentru ca familiile afectate să primească sprijin și în acest sens. Autoritățile locale vor distribui aceste donații către familiile din Crevedia în data de vineri, 8 septembrie 2023.

Această inițiativă a Organizației Femeilor Social-Democrate Dâmbovița demonstrează solidaritatea și implicarea comunității în momente dificile. Este de apreciat faptul că organizația a acționat rapid și a mobilizat resursele necesare pentru a veni în ajutorul familiilor afectate. Astfel de acțiuni sunt esențiale pentru a reconstrui viața și încrederea în comunitate după un eveniment tragic.

Este important ca societatea să fie solidară și să sprijine astfel de inițiative. În astfel de momente, sprijinul comunității poate face o diferență semnificativă pentru persoanele afectate și poate contribui la redobândirea unei vieți normale. De asemenea, este esențial ca autoritățile să fie implicate și să sprijine eforturile organizațiilor non-profit în astfel de situații.

Organizația Femeilor Social-Democrate Dâmbovița merită toate felicitările pentru eforturile depuse în această campanie de ajutor și pentru implicarea lor în comunitate. Sperăm că familiile afectate vor primi sprijinul necesar și că vor putea depăși această perioadă dificilă cu ajutorul comunității.

Sursa: incomod-media.ro

Organizația Femeilor Social-Democrate Dâmbovița vine în ajutorul familiilor din Crevedia care au avut de suferit în urma tragicului eveniment petrecut în urmă cu două săptămâni – se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

„În ultimele zile, toate cele 89 de organizații locale ale femeilor social-democrate dâmbovițene au desfășurat campanii de strângere donații pentru cele peste 90 de persoane afectate de incendiul și exploziile care i-au urmat.

Având în vedere că 23 de copii din familiile afectate vor începe cât de curând școala, OFSD Dâmbovița a strâns rechizite, ghiozdane și haine, astfel încât aceștia să poată merge la orele de curs alături de colegii lor.

Totodată, au mai fost donate alimente de bază, precum făină, ulei, paste, zahăr, orez, mălai și conserve, dar și produse de igienă personală, acestea urmând a fi distribuite de către autoritățile locale, vineri, 08.09.2023, familiilor din Crevedia”.

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro