Soldat lesinat la ceremonia de 1 decembrie de la Galati. FOTO si VIDEO

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
coroane galati soldati


1 Dcembrie 2022. Ca in fiecare an, Primaria Galați a avut calitate de organizator, care ar fi trebuit să se ocupe de bună desfășurare a evenimentelor ocazionate de Ziua Națională a României.

Între orele 11.30 – 12.00 a avut loc la Mausoleul Eroilor, de la Cimitirul Eternitatea, un ceremonial militar şi religios, s-a intonat Imnul de stat al României, a avut loc oficierea serviciului religios, urmate de o depunere de coroane de flori.

În timpul depunerii coroanelor de flori, unui militar din garda prezenta la ceremonie i s-a făcut rău, acesta prabușindu-se în fața tuturor participanților. Câțiva colegi au încercat să îi acorde un minim ajutor, dar nu am observat nici o salvare sau cadru medical specializat care să îi ofere ajutor medical de specialitate.

Partidul S.O.S.ROMANIA Galati, unul dintre partidele politice care au depus coroane la Mausoleul Eroilor, prin președintele acestuia de la Galați, doamna Gabriela-Violeta Iordăchiță, a subliniat, cu aceasta ocazie, printr-o scrisoare deschisa catre Primarul municipiului Galati, domnul Ionuț Pucheanu, urmatoarele:

„Având în vedere această situație, în calitatea mea de Președinte al Partidul S.O.S. ROMÂNIA GALAȚI vă întreb, ca și organizator al evenimentului:
1) De ce nu era nicio mașină de Salvare în imediata proximitate a Cimitirului Eternitatea și de ce nu a intervenit niciun cadru medical specializat să acorde primul ajutor medical?
2) Care este starea actuală a militarului român căruia i s-a făcut rău? Care a fost problema de sănătate care i-a cauzat căderea? Câte zile de îngrijiri medicale va necesita acesta?
3) De ce nu a existat pentru toate partidele politice prezente, care au depus coroane de flori, o listă prin care să fie anunțate, prin stația de amplificare, în cadrul ceremoniei de depunere de coroane, în condițiile în care, spre exemplu Partidul S.O.S. ROMÂNIA a depus cerere către Primăria Galați de depunere de coroană, cu nr. de înreg 235781/16.11.2022, însă nu i s-a acordat respectul cuvenit din partea organizatorilor.


Gabriela-Violeta IORDĂCHIȚĂ
Președinte al Partidul S.O.S. ROMÂNIA GALAȚI”


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Când ai grijă de tenul tău, nu uita de zona sensibilă a ochilor 👀✨ Acum, pentru fiecare produs anti-age pentru îngrijirea tenulu…

Când ai grijă de tenul tău, nu uita de zona sensibilă a ochilor 👀✨ Acum, pentru fiecare produs anti-age

Read More...

Planuri JYSK în 2023: cel puțin 15 magazine noi și modernizarea a minim 13 magazine existente

Retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă JYSK continuă expansiunea în România în 2023. Anul acesta, compania planifică

Read More...

ING Bank și Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) fac apel la vigilență: atacatorii cibernetici folosesc inteligența artificială pentru a crea mesaje de phishing care par autentice

ING Bank și Directoratul Național pentru Securitate Cibernetică lansează un avertisment pentru toți românii care dețin carduri că noile

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro