Simplitate scandinavă cu noua colecție de accesorii și decorațiuni de la JYSK Romania

BY: stiridinromania.ro In Lifestyle, STIRILE ZILEI
jysk romania New-Homeware-collection-July-2022

Este ușor să ai o locuință mai armonioasă cu noile decorațiuni și textile pentru casă de la JYSK Romania, al căror design este inspirat de simplicitatea stilului scandinav.

De multe ori, micile detalii ajută la aspectul unitar al unui spațiu. Aceasta este ideea care a stat în spatele noilor produse pentru casă propuse de JYSK, care urmează trendul Balance.

Produsele pot fi folosite în diverse încăperi din casă. De exemplu, tava VALDEMAR realizată din marmură, poate fi folosită în bucătărie pentru a depozita uleiuri și condimente sau în baie, pentur depozitarea produselor de cosmetică. O tavă la fel de versatilă este JOAR realizată din iarbă de mare, care poate fi folosită pentru a pune decorațiuni, precum suportul de candelă HANSE, în sufragerie sau dormitor.

“HANSE este una dintre noile noastre decorațiuni, are un stil simplu, dar în același timp poate îndeplini mai multe funcții. Designul său este elegant și simplu, de aceea arată foarte bine și dacă este folosit de sine stătător, fără alte decorațiuni”, spune Tina Nymann, Category Buyer la JYSK.

Vaza GUSTAF, plantă artificială ASGAR, tavă decorativă MELVIN, coș CHRISTOF, ghiveci KLEMENT

Aspectul elegant se repetă în vaza de podea GUSTAF, care este realizată dintr-un material foarte ineteresant, un amestec de gresie și sticlă. Vaza este inspirată de stilul retro, care combină materialele brute cu simplitatea, rezultând un aspect echilibrat.

Aspect organic

Produsele au forme și materiale organice. De exemplu, perna deco GRAVMYRT are o textură interesantă, care se potrivește foarte bine cu pătura TUSENFRYD, ambele produse fiind de culoare bej. Cea din urmă este disponibilă și în varianta multicoloră, pentru cei care apreciază mai multă culoare în casă.

Puteți aduce culoare în casă și folosind plante naturale sau, dacă e mai ușor, plante artificiale în combinație cu produse care amplifică sentimentul natural, organic.

“Ghiveciul suspendat STEFAN realizat din iarbă de mare este o variantă modernă de a avea plante suspendate în casă. Poate fi combinat, de exemplu, cu planta artificială ASGAR. Ghivecele și plantele artificiale reprezintă categorii care au devenit foarte populare în JYSK”, spune Tina Nymann.

Noile produse sunt disponibile începând cu data de 5 iulie în magazinele JYSK Romania din țară și în webshop, pe www.JYSK.ro.

Suportul de candele HANSE, vaza INGEMAR, tavele decorative VALDEMAR (din marmură) și JOAR (din iarbă de mare), sculptura EKSE 
Sfeșnicul OLAV, lumânare BALDUR, plantă artificială THEO și felinar MALIAS.

Vezi toate produsele pentru casă vandute pe JYSK Romania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NASA Astronomer Sees Power in Community, Works to Build More

Comunitatea Stiintifica: O Aventura Colectiva

O astronomă de la NASA, Dr. Natasha Batalha, dezvăluie că unul dintre cele mai bune aspecte ale muncii sale...

Read More...

Laurențiu Badea, campion la dublu la Siauliai Open by Toyota U16 din Lituania

Laurențiu Badea, un tânăr tenismen român în vârstă de 14 ani, a reușit să obțină un succes notabil la...

Read More...
România și Suedia în perioada celui de-al Doilea Război Mondial – Academia Română, Filiala Iași

Prezentarea lucrării România și Suedia în perioada celui de-al Doilea Război Mondial

Centrul de Istorie a Secolului XX organizează joi, 22 februarie 2024, de la ora 18:00, prezentarea lucrării "România și...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro