Senzorul permite ca obiectele din viata de zi cu zi si corpul uman sa devina mai “vorbarete” decat un papagal la petrecere.

BY: stiridinromania.ro In Magazin
Sensor enables high-fidelity input from everyday objects, human body

In sfarsit, tehnologia a ajuns sa ne ofere posibilitatea de a ne monitoriza propriul corp la nivel de invidere, cu ajutorul unui senzor revolutionar. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne mai facem griji cu privire la sanatatea noastra, ci mai degraba sa fim constienti ca oamenii pot fi monitorizati si intr-o alta dimensiune.

Cu noul senzor, putem afla pana si cele mai intime detalii despre noi insine, cum ar fi nivelul de stres, bataile inimii, ritmul respiratiei si chiar si starea emotionala. Practic, putem sa ne cunoastem mai bine decat oricand, dar si sa fim mai constienti de propriul corp.

Acest senzor poate fi purtat oriunde, chiar si in timpul somnului, pentru a monitoriza calitatea acestuia. Si daca ai probleme cu somnul, senzorul poate sa te ajute sa identifici cauzele si sa iti ofere solutii pentru imbolnavirea ta.

De asemenea, daca esti un sportiv pasionat, senzorul poate sa iti monitorizeze activitatea fizica, astfel incat sa iti poti imbunatati performantele si sa iti mentii corpul in forma.

Insa, trebuie sa fim atenti, deoarece senzorul poate sa ofere informatii si despre alte persoane, nu doar despre noi insine. Asadar, daca cineva ne place, putem sa folosim senzorul pentru a afla daca si el sau ea ne simte acelasi sentiment. Sau, daca vrem sa aflam daca cineva ne minte, putem sa il folosim pentru a detecta schimbarile in ritmul cardiac si respiratie.

In concluzie, cu ajutorul acestui senzor, putem sa fim mai constienti de propriul corp si sa ne protejam sanatatea fizica si emotionala. Dar sa nu uitam sa respectam si intimitatea celor din jurul nostru, intrucat senzorul poate oferi detalii si despre ei. Asadar, sa fim responsabili si sa ne bucuram de tehnologia moderna, dar cu masura.

Sursa si foto: techxplore.com

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

INFORMARE privind cazurile suspecte de difterie – Institutul Național de Sănătate Publică

Două cazuri de difterie în București: Detalii și precizări

Difteria este o boală infecțioasă cauzată de bacteria Corynebacterium diphtheriae și se manifestă prin inflamația gâtului și formarea unui...

Read More...
Irimică, Liliana Laichici, Adrian Stanca, și mulți alții, împreună cu Ansamblul Banatul, aduc timișorenilor ”Cântec de sărbătoare”! Invitați speciali: Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș

Spectacolul “Cântec de sărbătoare” cu Ansamblul Profesionist Banatul și interpreți de muzică populară

Timișorenii sunt invitați să participe la un spectacol de excepție alături de Ansamblul Profesionist Banatul și renumiți interpreți de...

Read More...
Târgoviște: S-a dus la ceruri profesorul de muzică Fidel Cătălin. Dumnezeu să-l odihnească!

Rămas-bun de la un profesor iubit

Articol de știri: Cu mare tristețe, comunitatea liceului nostru își ia rămas-bun de la profesorul de muzică, Cătălin Fidel, care...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro