Seminarul de instruire privind legislatia vamala – Timisoara 2024

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în colaborare cu Direcția Regională Vamală Timișoara, sub egida Instituției Prefectului Județului Timiș, va organiza un seminar de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare, cu accent pe actualizările din legislația vamală și tehnologiile moderne precum AES RO, NCTS RO, e-Transport, e-sigiliu și noutățile în domeniul produselor accizabile.

Evenimentul este programat să aibă loc la Timișoara, în Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, Sala Banat, pe data de 28 mai 2024, începând cu ora 10.

Tematica seminarului va include discuții despre ultimele modificări apărute în legislația vamală, sistemul automat de export AES RO, sistemul automat de tranzit NCTS RO, depozitarea temporară, aplicarea e-Transport, e-sigiliu, noutățile în domeniul produselor accizabile, urmând să fie și o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Printre cei care vor susține seminarul se numără Simona Selariu, inspector vamal superior în cadrul Serviciului Proceduri Vamale și în domeniul produselor accizabile, precum și Ionel Mateescu, șef Serviciu Echipaje Mobile. Participarea la eveniment este gratuită.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, cei interesați sunt rugați să contacteze la numărul de telefon 0721 784 445 sau pe adresa de e-mail cculda@cciat.ro, Catalina Culda, consultant cameral.

Această inițiativă vine ca un sprijin pentru mediul de afaceri din Timiș, oferind participanților posibilitatea de a se informa și de a clarifica aspectele legislative și tehnice din domeniul vamal.

Foto: Florica Chiriță, președinta CCIA Timiș, și Gabriel Moldovan, directorul Direcției Regionale Vamale Timișoara.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in colaborare cu Directia Regionala Vamala Timisoara, sub egida Institutiei Prefectului Judetul Timis, organizeaza seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementarilor legislative in vigoare – actualizari in legislatia vamala si tehnologii moderne: AES RO, NCTS RO, e-Transport, e-sigiliu si noutati in domeniul produselor accizabile.

Evenimentul va avea loc la Timisoara, Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, Sala Banat, in data de 28 mai 2024, ora 10.

Tematica abordata:

Ultimele modificari aparute in legislatia vamala in vigoare,

Sistemul automat de export AES RO,

Sistemul automat de tranzit NCTS RO,

Depozitarea temporara,

Aplicarea e-Transport,

Aplicarea e-sigiliu,

Noutati in domeniul produselor accizabile

Sesiune de intrebari si raspunsuri

Seminarul va fi sustinut de:

Simona Selariu, inspector vamal superior in cadrul Serviciului Proceduri Vamale si in domeniul produselor accizabile

Ionel Mateescu, sef Serviciu Echipaje Mobile

Participarea este gratuita.


Inscrieri de participare si informatii suplimentare la tel. 0721 784 445, e-mail: cculda@cciat.ro, Catalina CULDA – consultant cameral.

(CCIA Timis, Rodica Olinic)

Foto: Florica Chirita, presedinta CCIA Timis, si Gabriel Moldovan, director Directia Regionala Vamala Timisoara

 

 Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro