“Sebeș Grand Prix Rapid, etapa finală a Grand Prix România 2023, se apropie în 22 de zile!”

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Grand Prix România 2023 se apropie cu pași repezi și promite să fie un eveniment deosebit pentru iubitorii șahului. Ultima etapă a competiției, Sebeș Grand Prix Rapid, va avea loc în doar 22 de zile și deja peste 200 de jucători din 9 țări s-au înscris. Fondul total de premiere este impresionant, în valoare de 30.000 de euro, iar câștigătorul primește un premiu consistent de 5.000 de euro.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile intense de șah rapid, anume pe 4 și 5 noiembrie. Participanții vor avea ocazia să se întâlnească și să se confrunte cu unii dintre cei mai buni jucători din lume, ceea ce face competitia și mai interesantă.

Organizatorii au pus la dispoziție un link de înregistrare pentru cei care doresc să participe la Sebeș Grand Prix Rapid. Detaliile legate de eveniment și modalitatea de înscriere se găsesc pe site-ul oficial al Grand Prix România, la adresa: https://www.romaniagp.ro/events/sebes/.

Șahul este un sport intelectual care pune la încercare abilitățile de strategie și gândire a jucătorilor. Este un joc complex și fascinant, care solicită concentrare și luarea deciziilor în timp scurt. Competițiile de șah rapid sunt foarte apreciate de pasionații acestui sport, deoarece oferă oportunitatea de a demonstra rapiditatea de gândire și precizia mișcărilor.

Grand Prix România 2023 reprezintă o oportunitate excelentă pentru jucătorii de șah de toate nivelurile să se întâlnească și să se măsoare forțele într-o competiție de înalt nivel. Cu un fond de premiere atractiv și o atmosferă competitivă, Sebeș Grand Prix Rapid promite să fie un eveniment memorabil în lumea șahului.

Sursa: Federația Română de Șah.

AMR 22 de zile până la Sebeș Grand Prix Rapid, ultima etapă a Grand Prix România 2023!
Peste 200 de jucători din 9 țări sunt deja înscriși;
Fondul total de premiere este de 30.000 euro;
Primul loc va do premiat cu 5.000 de euro;
Ne pregătim pentru două zile intense de șah rapid: 4 & 5 noiembrie. Înscrieri și detalii:
https://www.romaniagp.ro/events/sebes/ Să fie șah!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Federația Română de Șah
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ultimul rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021

Ultimul jucător de fotbal rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021 a fost Antonio Sefer, care a purtat tricoul...

Read More...

Parcul Natural Porțile de Fier – o zonă protejată cu peisaje spectaculoase, unde se pot face drumeții sau excursii cu barca pe Dunăre.

Parcul Natural Porțile de Fier este una dintre cele mai frumoase locații din România, cu peisaje spectaculoase și o...

Read More...

Descoperirea În Noul Front Tehnologic: Explorarea Spațiului Profund

V-ati intrebat vreodata cum ar arata viitorul omenirii daca am reusi sa exploram spatiul cosmic in profunzime? Ei bine,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro