SCM Politehnica Timișoara va întâlni CSU Suceava, în etapa a IV-a din Ligii Naționale de handbal

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
SCM Politehnica Timișoara are meci în deplasare șa Suceava, azi, de la ora 18.00!

SCM Politehnica Timișoara se va confrunta cu CSU Suceava în etapa a IV-a din Liga Națională de handbal. Meciul va avea loc astăzi, de la ora 18.00. Echipa timișoreană vine după două rezultate de egalitate în meciurile cu Bacău și Clujul, ambele meciuri fiind caracterizate de răsturnări importante de scor.

Antrenorul principal al SCM Politehnica Timișoara, Mihai Rohozneanu, a declarat că, deși își doreau mai mult, rezultatele trecute nu trebuie să îi afecteze prea mult, iar echipa trebuie să se concentreze pe ceea ce urmează. Fiecare meci este important și mobilizarea jucătorilor poate aduce puncte, indiferent dacă joacă acasă sau în deplasare.

Pe de altă parte, echipa CSU Suceava a pierdut primele două etape, dar a reușit să surprindă în runda a III-a prin victoria clară obținută împotriva echipei Steaua. Sucevenii au reușit să se impună datorită unei abordări frumoase a jocului, bazată pe un handbal rapid și o apărare solidă. Antrenorul Mihai Rohozneanu recunoaște că există o anumită tensiune în echipa sa, însă speră că aceasta va fi benefică în meciurile viitoare. În plus, antrenorul își dorește ca jucătorii să fie concentrați 100% și să obțină o victorie în fața echipei CSU Suceava.

Un aspect interesant este că antrenorul SCM Politehnica Timișoara, Mihai Rohozneanu, împlinește 39 de ani în ziua meciului de la Suceava și va fi în orașul natal în acea zi. Acesta poate considera acest meci ca fiind un cadou special și își dorește ca echipa sa să obțină o victorie în acest context.

Meciul dintre SCM Politehnica Timișoara și CSU Suceava promite să fie unul interesant, cu ambele echipe dorind să obțină cele trei puncte puse în joc. Echipa timișoreană va fi motivată să își îmbunătățească rezultatele anterioare, în timp ce Suceava va încerca să profite de avantajul terenului propriu și de forma bună arătată în meciul cu Steaua. În orice caz, ambele echipe vor dori să-și demonstreze valoarea și să obțină o victorie importantă în această etapă a Ligii Naționale de handbal.

Sursa: www.sursadevest.ro

SCM Politehnica Timișoara va întâlni CSU Suceava, în etapa a IV-a din Ligii Naționale de handbal.

Meciul are loc astăzi de la ora 18.00. Alb-violeții vin după două rezultate de egalitate, la Bacău și cu Clujul, acasă. Au fost meciuri cu răsturnări importante de scor.

„Ne doream mai mult, am realizat mai puțin, dar meciurile au trecut, iar focusul și energia noastră trebuie să meargă spre ceea ce urmează. Fiecare partidă este importantă pentru noi și felul cum ne mobilizăm ne poate face să aducem puncte, fie că jucăm acasă sau în deplasare”, Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara.

Sucevenii au pierdut în primele două etape, dar au furnizat una dintre surprizele rundei a III-a, prin victoria clară cu Steaua.

„Erau cu cuțitul la os și au avut o abordare frumoasă. Ei compun o echipă tânără. Practică un handbal în viteză și acesta a fost atuul lor. Și poarta s-a prezentat la nivel ridicat, ceea ce le-a dat încredere. La noi, există o anumită tensiune, dar vine din dorința de a face mai mult. Îmi doresc ca această tensiune să fie benefică pentru partidele care urmează. Există și presiune, mai ales la meciurile cu echipele considerate cxontracandidate pentru îndeplinirea obiectivului. Ține strict de noi să obținem victoria, dar – o repet – ne trebuie concentrare 100%”, Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

Antrenorul nostru împlinește 39 de ani în ziua meciului de la Suceava, o zi care îl va găsi chiar în orașul natal.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Interviu Direct la Subiect cu Valentin Căprariu

Valentino: de la șofer pe TIR la influencer de succes

Valentin Căprariu, cunoscut sub numele de Valentino, a devenit unul dintre cei mai populari români pe rețelele de socializare,...

Read More...
Man and young male student demonstrate how to sleep in space to a group of elementary students

NASA Stennis: Martie 2024

NASA Stennis, lider în explorarea spațiului: Martie 2024 Centrul Spațial NASA Stennis este în plină efervescență în această perioadă, marcând...

Read More...
Sisteme agroalimentare durabile și antreprenoriat rural – Academia Română, Filiala Iași

Colaboratori din domeniul cercetării economice

Un grup de cercetători români din cadrul Institutului de Cercetări Economice și Sociale „Gheorghe Zaneˮ au realizat un studiu...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro