“Sărbătorirea a 20 de ani de activitate a Fundației Special Olympics România la Palatul Cotroceni”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Astăzi, președintele Klaus Iohannis a primit la Palatul Cotroceni o parte dintre sportivii Special Olympics România pentru a sărbători cei 20 de ani de când această Fundație face eforturi semnificative pentru a fi alături de persoanele cu nevoi speciale și de familiile lor.

Sportivii Special Olympics România sunt modele pentru întreaga societate, iar atitudinea lor pozitivă, încrederea în propriile forțe și curajul cu care înfruntă orice provocare reprezintă o sursă de inspirație pentru noi toți. Acești bravi sportivi ne cuceresc la fiecare competiție la care participă cu povești incredibile și cu performanțe impresionante, care ne emoționează și ne motivează să credem că ceea ce uneori poate părea de netrecut este cu putință atunci când nu renunți și depui eforturi consistente pentru a-ți îndeplini obiectivele.

Imaginea alăturată arată președintele Iohannis alături de sportivii Special Olympics România. În fotografie, aceștia poartă cu mândrie medaliile câștigate în competițiile la care au participat.

De-a lungul anilor, Fundația Special Olympics România a promovat valorile sportului și a susținut integrarea socială a persoanelor cu nevoi speciale. Aceasta a reprezentat o platformă importantă pentru dezvoltarea abilităților sportive și a încrederii în sine a acestor sportivi.

În contextul actual, în care pandemia de COVID-19 a afectat în mod semnificativ activitățile sportive, este important să subliniem importanța evenimentelor în care sportivii Special Olympics România au participat. Aceste competiții au reprezentat o oportunitate pentru acești sportivi de a-și demonstra abilitățile și de a se bucura de satisfacția succesului.

În final, președintele Klaus Iohannis le-a transmis sportivilor Special Olympics România să fie la fel de bravi ca până acum și să continue să se autodepășească. Prin determinarea și perseverența lor, acești sportivi sunt un exemplu pentru noi toți, demonstrând că limitele pot fi depășite atunci când ai curajul să încerci și să depui eforturi pentru a-ți îndeplini obiectivele.

Redam in continuare mesajul integral al presedintelui Romaniei:

M-am bucurat să îi primesc astăzi, la Palatul Cotroceni, pe o parte dintre sportivii Special Olympics România, pentru a sărbători împreună cei 20 de ani de când această Fundație face eforturi semnificative pentru a fi alături de persoanele cu nevoi speciale și de familiile lor. Acești bravi sportivi sunt modele pentru întreaga societate, iar atitudinea lor pozitivă, încrederea în propriile forțe și curajul cu care înfruntă orice provocare reprezintă o sursă de inspirație pentru noi toți. La fiecare competiție la care participă ne cuceresc cu povești incredibile și cu performanțe impresionante, care ne emoționează și ne motivează să credem că ceea ce uneori poate părea de netrecut este cu putință atunci când nu renunți și depui eforturi consistente pentru a-ți îndeplini obiectivele. Le urez să fie la fel de bravi ca până acum și să continue să se autodepășească!M-am bucurat să îi primesc astăzi, la Palatul Cotroceni, pe o parte dintre sportivii Special Olympics România, pentru a sărbători împreună cei 20 de ani de când această Fundație face eforturi semnificative pentru a fi alături de persoanele cu nevoi speciale și de familiile lor. Acești bravi sportivi sunt modele pentru întreaga societate, iar atitudinea lor pozitivă, încrederea în propriile forțe și curajul cu care înfruntă orice provocare reprezintă o sursă de inspirație pentru noi toți. La fiecare competiție la care participă ne cuceresc cu povești incredibile și cu performanțe impresionante, care ne emoționează și ne motivează să credem că ceea ce uneori poate părea de netrecut este cu putință atunci când nu renunți și depui eforturi consistente pentru a-ți îndeplini obiectivele. Le urez să fie la fel de bravi ca până acum și să continue să se autodepășească!

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Facebook Klaus Iohannis
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Guardienii Crucii: Povestea Cavalerilor de Malta

Guardienii Crucii: Povestea Cavalerilor de Malta este una dintre cele mai fascinante și importante povești din istoria medievală. Fondată...

Read More...

Inteligenta animala: Utilizarea uneltelor in comportamentul speciilor non-umane

Inteligența animală: Cum folosesc animalele unelte pentru a-și rezolva problemele de zi cu zi Dacă te-ai întrebat vreodată cât de...

Read More...

Ultimul rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021

Ultimul jucător de fotbal rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021 a fost Antonio Sefer, care a purtat tricoul...

Read More...

27 commentsOn “Sărbătorirea a 20 de ani de activitate a Fundației Special Olympics România la Palatul Cotroceni”

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro