Sărbătoarea Națională în Lugoj: defilare, coroane și cântece patriotice

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Ziua Națională a României! Ca niciodată, sute de lugojeni, prezenți la manifestare – Redeșteptarea

Ziua Națională a României a fost sărbătorită în mod fastuos în orașul Lugoj. Cu ocazia acestei zile importante, au avut loc diverse evenimente și ceremonii care au adunat mulțimea în centrul orașului.

Festivitățile au început cu un scurt discurs oficial, urmat de o ceremonie religioasă. Apoi, oficialitățile locale și reprezentanții partidelor politice au depus coroane în semn de omagiu pentru eroii naționali. Gestul lor a fost apreciat și aplaudat de public.

Un moment deosebit a fost defilarea a două plutoane de la Asociația Națională a Cadrelor de Poliție cu Rezervă și Retragere (ANCPR), pompieri, jandarmi, polițiști și forțe de ordine locale. Spectacolul oferit de aceștia a fost primit cu entuziasm de către mulțime, care a aplaudat îndelung.

Lugojenii prezenți în număr mare la eveniment au avut parte și de un minirecital de cântece patriotice. Cei mici, patrioți în devenire, au fluturat cu mândrie steagurile României.

Manifestările au continuat în Piața Josif Constantin Drăgan, unde s-au desfășurat diverse activități și spectacole pentru întreaga familie. Atmosfera festive a rămas în aer pe tot parcursul zilei, iar lugojenii au sărbătorit cu bucurie și mândrie Ziua Națională a României.

Evenimentul a fost imortalizat de fotograful Gabriel Brezeanu, care a surprins momente impresionante ale sărbătoririi într-o serie de imagini deosebite.

Ziua Națională a României este un moment important în calendarul național și reprezintă un prilej de a celebra valorile și tradițiile țării noastre. Este o ocazie de a ne manifesta dragostea și respectul față de România și de a ne uni în jurul valorilor comune.

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Ziua Națională a României a fost sărbătorită cu fast la Lugoj.

După un scurt discurs și oficializarea religioasă, a urmat depunerea de coroane din partea oficialităților locale, dar și a partidelor.

Două plutoane de la ANCPR, pompieri, jandarmi, polițiști și oameni legii locali au defilat spre deliciul publicului care a apreciat enorm prin multitudinea de aplauze.

Lugojenii prezenți, în număr mare, au avut parte și de un minirecital cu cântece patriotice, în care, micii patrioți ai municipiului de pe Timiș, fluturau steagul României.

Manifestările continuă în Piața Josif Constantin Drăgan.

Foto: Gabriel Brezeanu



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Expozitia Tincutei Marin la Bienala de Arta din Venetia

O artistă româncă de talie internațională, Tincuța Marin, expune în premieră la Bienala de Artă de la Veneția, alături...

Read More...

Alimentația ca un aliat în lupta împotriva inflamației

Alimentația joacă un rol crucial în menținerea sănătății noastre și poate fi un aliat puternic în lupta împotriva inflamației,...

Read More...

Fortăreața sacră de la Sarmizegetusa

Fortăreața sacră de la Sarmizegetusa este un sit arheologic de o importanță deosebită în peisajul cultural al României. Acest...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro