Să renastem prin patriotism, onoare, respect si demnitate, in inima Ardealului!

In Actualitate, STIRILE ZILEI
virtualmag.ro

litera.ro

Exista un exemplu clar de reușită din partea domnului Liviu Dragnea in perioada 2016-2018.

Daca atunci, cu toate intemperiile, a reușit sa pună în practică multe dintre proiectele care le-au adus beneficii românilor, sunt sigur că pe viitor APP este unicul partid care poate face față provocărilor și care le poate ține piept tuturor celor care încearcă să subjuge românii. Restul partidelor SUNT FIE IPOCRITE, OFERIND DOAR VORBE GOALE, FIE SUNT OBEDINTE, SUPUSE PUTERII. Definiția de „om cu coloana vertebrala” este greu de interes pentru multi, dar cei care fac un efort să își dea seama ce înseamnă, vin alături de noi in  🔹APP🔹.

Cluj-Napoca este considerat orașul cu cele mai multe minți luminate, orașul cu tineri inteligenți și patrioti, inima Ardealului unde oamenii cu „coloana vertebrala” au avut întotdeauna un cuvânt de spus în istoria României.

De aceea fac apel să ni se alăture noua, in Alianța Pentru Patrie, tuturor celor care văd ceea ce se întâmplă în țară, care simt pe propria piele trădarea din partea celor aleși la conducere.

Cei care realizează că fără conducători care au un plan de guvernare, cu soluții rapide și ușor de realizat și care se bazează pe potențialul României și al românilor, țara nu va ieși din impas iar oamenii vor fi din nou manipulați de partide fara soluții concrete, fara o viziune clară. Toti cei care isi doresc o schimbare in bine pentru tara si pentru ei, toti cei care simt si iubesc romaneste sunt invitati sa se inscrie in APP pe site-ul www.appcluj.ro.

Să renastem, prin patriotism, onoare, respect si demnitate, cu APP si Liviu Dragnea, la Cluj-Napoca, in inima Ardealului !

declara Bogdan Adrian BICA, presedintele APP Cluj.


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

virtualmag.ro

fashiondays.ro

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

radu negru

Liceul tehnologic “RADU NEGRU” Galati – oferta educationala 2022-2023

LICEU ZICalificare nivel 4Domeniul PROTECTIA MEDIULUI Calificarea:-Tehnician ecolog și protecția calității mediului- 12 locuri – cod admitere 180Domeniul ELECTRONICĂ

Read More...
treasure games

„Treasure Games in the Park: Ținutul Buzăului” s-a încheiat la Gura Teghii cu o experiență fine dining alături de chef Liviu Lambrino

Primul reality show în Social Media din România, „Treasure Games in the Park: Ținutul Buzăului” s-a încheiat după o

Read More...
Lumea Tarei

Cum se faceau recrutările serviciului de Securitate din România, înainte de 1989, în combinatul siderurgic din Galați

La nivelul combinatului, în perioada de dinainte de 1989, a existat o structură bine organizată a Securităţii. Acest lucru

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online