Să renastem prin patriotism, onoare, respect si demnitate, in inima Ardealului!

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Exista un exemplu clar de reușită din partea domnului Liviu Dragnea in perioada 2016-2018.

Daca atunci, cu toate intemperiile, a reușit sa pună în practică multe dintre proiectele care le-au adus beneficii românilor, sunt sigur că pe viitor APP este unicul partid care poate face față provocărilor și care le poate ține piept tuturor celor care încearcă să subjuge românii. Restul partidelor SUNT FIE IPOCRITE, OFERIND DOAR VORBE GOALE, FIE SUNT OBEDINTE, SUPUSE PUTERII. Definiția de “om cu coloana vertebrala” este greu de interes pentru multi, dar cei care fac un efort să își dea seama ce înseamnă, vin alături de noi in  🔹APP🔹.

Cluj-Napoca este considerat orașul cu cele mai multe minți luminate, orașul cu tineri inteligenți și patrioti, inima Ardealului unde oamenii cu “coloana vertebrala” au avut întotdeauna un cuvânt de spus în istoria României.

De aceea fac apel să ni se alăture noua, in Alianța Pentru Patrie, tuturor celor care văd ceea ce se întâmplă în țară, care simt pe propria piele trădarea din partea celor aleși la conducere.

Cei care realizează că fără conducători care au un plan de guvernare, cu soluții rapide și ușor de realizat și care se bazează pe potențialul României și al românilor, țara nu va ieși din impas iar oamenii vor fi din nou manipulați de partide fara soluții concrete, fara o viziune clară. Toti cei care isi doresc o schimbare in bine pentru tara si pentru ei, toti cei care simt si iubesc romaneste sunt invitati sa se inscrie in APP pe site-ul www.appcluj.ro.

Să renastem, prin patriotism, onoare, respect si demnitate, cu APP si Liviu Dragnea, la Cluj-Napoca, in inima Ardealului !

declara Bogdan Adrian BICA, presedintele APP Cluj.




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Miniștrii de Externe din SUA și Rusia au discutat telefonic despre riscul unei „posibile escaladări”

Ministrul rus al Apărării, Andrei Belousov, și secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, au discutat telefonic, pe 12 iulie,...

Read More...

Deplasare a unui contingent de pompieri către Franța

Astăzi, 13 iulie, a pornit către Franța cel de-al doilea contingent format din 40 de pompieri pentru schimbarea efectivelor...

Read More...

Performanțe remarcabile la INOT Campionatul țărilor Central Europene

La Campionatul țărilor Central Europene de înot, sportivele de la Dinamo au avut rezultate remarcabile. Daria Silișteanu a fost...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro