Să renastem prin patriotism, onoare, respect si demnitate, in inima Ardealului!

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEIExista un exemplu clar de reușită din partea domnului Liviu Dragnea in perioada 2016-2018.

Daca atunci, cu toate intemperiile, a reușit sa pună în practică multe dintre proiectele care le-au adus beneficii românilor, sunt sigur că pe viitor APP este unicul partid care poate face față provocărilor și care le poate ține piept tuturor celor care încearcă să subjuge românii. Restul partidelor SUNT FIE IPOCRITE, OFERIND DOAR VORBE GOALE, FIE SUNT OBEDINTE, SUPUSE PUTERII. Definiția de „om cu coloana vertebrala” este greu de interes pentru multi, dar cei care fac un efort să își dea seama ce înseamnă, vin alături de noi in  🔹APP🔹.

Cluj-Napoca este considerat orașul cu cele mai multe minți luminate, orașul cu tineri inteligenți și patrioti, inima Ardealului unde oamenii cu „coloana vertebrala” au avut întotdeauna un cuvânt de spus în istoria României.

De aceea fac apel să ni se alăture noua, in Alianța Pentru Patrie, tuturor celor care văd ceea ce se întâmplă în țară, care simt pe propria piele trădarea din partea celor aleși la conducere.

Cei care realizează că fără conducători care au un plan de guvernare, cu soluții rapide și ușor de realizat și care se bazează pe potențialul României și al românilor, țara nu va ieși din impas iar oamenii vor fi din nou manipulați de partide fara soluții concrete, fara o viziune clară. Toti cei care isi doresc o schimbare in bine pentru tara si pentru ei, toti cei care simt si iubesc romaneste sunt invitati sa se inscrie in APP pe site-ul www.appcluj.ro.

Să renastem, prin patriotism, onoare, respect si demnitate, cu APP si Liviu Dragnea, la Cluj-Napoca, in inima Ardealului !

declara Bogdan Adrian BICA, presedintele APP Cluj.

concurs stiridinromania


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Vehiculul Dacia Jogger 🚘 cu numărul 100.000 a ieșit pe porțile fabricii din Mioveni! 🎉 Prezentat în premieră mondială…

Vehiculul Dacia Jogger 🚘 cu numărul 100.000 a ieșit pe porțile fabricii din Mioveni! 🎉 Prezentat în premieră mondială

Read More...

Cele mai importante evenimente din această săptămână: 𝗠𝗮𝗿𝘁̦𝗶, 𝟮𝟴 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 👉Echipa de handbal pleacă în Germa…

Cele mai importante evenimente din această săptămână: 𝗠𝗮𝗿𝘁̦𝗶, 𝟮𝟴 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 👉Echipa de handbal pleacă în Germania, pentru returul cu

Read More...

Ziua I a conferintei internationale despre „Eugenie si Biopolitica in Europa sec. XX” ne-a oferit prelegeri remarcabile…

Ziua I a conferintei internationale despre "Eugenie si Biopolitica in Europa sec. XX" ne-a oferit prelegeri remarcabile care ne-au

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro