S.U.A.: Testul COVID al președintelui Biden a fost negativ, după ce soția sa a fost testată pozitiv.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Externe, STIRILE ZILEI
Statement from White House Press Secretary Karine Jean-Pierre

După ce Prima Doamnă a testat pozitiv pentru COVID-19, președintele Biden a fost supus unui test COVID în această seară. rezultatul testului președintelui a fost negativ. Președintele va efectua teste regulate în această săptămână și va monitoriza simptomele.

Acesta este comunicatul oficial al Secretarului de Presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, care a fost publicat pe site-ul oficial al Casei Albe.

Comunicatul nu oferă multe detalii suplimentare despre situația actuală a președintelui Biden și a Primei Doamne. Cu toate acestea, este un semn încurajator că testul președintelui a fost negativ. Aceasta indică faptul că președintele nu a contractat virusul în urma contactului cu Prima Doamnă.

Cu toate acestea, comunicatul menționează faptul că președintele va continua să se testeze regulat și să monitorizeze simptomele. Acest lucru ar putea indica faptul că există încă o preocupare cu privire la posibilitatea ca președintele să fi fost expus la virus și să dezvolte simptome în viitor.

Sursa: www.whitehouse.gov.

Following the First Lady’s positive test for COVID-19, President Biden was administered a COVID test this evening. The President tested negative. The President will test at a regular cadence this week and monitor for symptoms.

###

The post Statement from White House Press Secretary Karine Jean-Pierre appeared first on The White House.


Foto: Click pentru sursa imaginii , Facebook sau Pixabay

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ultimul rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021

Ultimul jucător de fotbal rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021 a fost Antonio Sefer, care a purtat tricoul...

Read More...

Parcul Natural Porțile de Fier – o zonă protejată cu peisaje spectaculoase, unde se pot face drumeții sau excursii cu barca pe Dunăre.

Parcul Natural Porțile de Fier este una dintre cele mai frumoase locații din România, cu peisaje spectaculoase și o...

Read More...

Descoperirea În Noul Front Tehnologic: Explorarea Spațiului Profund

V-ati intrebat vreodata cum ar arata viitorul omenirii daca am reusi sa exploram spatiul cosmic in profunzime? Ei bine,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro