S.U.A.: Nominări trimise la Senat

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI, U.E.
Nominations Sent to the Senate

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a trimis Senatului american o serie de nominalizări pentru diferite poziții în cadrul agențiilor guvernamentale. Printre acestea se numără și numirea lui Jennifer L. Fain în funcția de Inspector General al Federal Deposit Insurance Corporation, înlocuindu-l pe Jay Neal Lerner, care a demisionat.

De asemenea, Stuart Alan Levey a fost nominalizat pentru a deveni membru al Consiliului de administrație al Millennium Challenge Corporation, înlocuindu-l pe Michael O. Johanns, ale cărui mandat a expirat. Domeniul de activitate al acestei agenții este acela de a promova dezvoltarea economică și reducerea sărăciei în țările parteneriate.

Christopher H. Schroeder a fost propus pentru a continua activitatea în cadrul Fundației James Madison Memorial Fellowship Foundation, în calitate de membru al Consiliului de Administrație. Acesta a ocupat deja această funcție și, în urma reînnoirii mandatului, își va putea continua munca până în anul 2030.

Christopher H. Schroeder a mai primit o nominalizare din partea președintelui Biden, fiind propus pentru a deveni membru al Consiliului de Administrație al aceleiași fundații, dar pentru un mandat care se va încheia în anul 2024. În acest caz, el îl va înlocui pe Harvey M. Tettlebaum, ale cărui mandat a expirat.

În final, Daryle Williams a fost nominalizat pentru a deveni membru al Consiliului Național pentru Științe Umaniste. Acesta va ocupa această funcție până în anul 2024, înlocuind-o pe Shelly Colleen Lowe, ale cărei mandat a expirat.

Nominalizările făcute de președintele Biden trebuie să fie aprobate de Senat, iar acești aleși vor ocupa funcțiile respective în următorii ani. Este important ca agențiile guvernamentale să aibă conducători competenți și dedicați, care să își îndeplinească responsabilitățile într-un mod eficient și transparent.

Aceste nominalizări demonstrează eforturile administrației Biden de a aduce oameni cu experiență și competență în cadrul guvernului, în vederea îndeplinirii obiectivelor și priorităților stabilite. Este esențial ca acești aleși să fie capabili să lucreze în echipe și să fie deschiși la colaborare, pentru a asigura buna funcționare a agențiilor și instituțiilor guvernamentale.

Președintele Biden a demonstrat că acordă o mare importanță procesului de nominalizare și că își dorește ca aceste agenții să fie conduse de persoane competente și cu viziune în domeniile în care acestea își desfășoară activitatea. Este de așteptat ca Senatul să analizeze cu atenție aceste nominalizări și să decidă în mod responsabil asupra viitorilor conducători ai acestor agenții.

Sursa: www.whitehouse.gov.

     Jennifer L. Fain, of Virginia, to be Inspector General, Federal Deposit Insurance Corporation, vice Jay Neal Lerner, resigned.

     Stuart Alan Levey, of Maryland, to be a Member of the Board of Directors of the Millennium Challenge Corporation for a term of three years, vice Michael O. Johanns, term expired.

     Christopher H. Schroeder, of North Carolina, to be a Member of the Board of Trustees of the James Madison Memorial Fellowship Foundation for a term expiring October 3, 2030.  (Reappointment)

     Christopher H. Schroeder, of North Carolina, to be a Member of the Board of Trustees of the James Madison Memorial Fellowship Foundation for a term expiring October 3, 2024, vice Harvey M. Tettlebaum, term expired.

     Daryle Williams, of California, to be a Member of the National Council on the Humanities for a term expiring January 26, 2024, vice Shelly Colleen Lowe, term expired.

# # #

The post Nominations Sent to the Senate appeared first on The White House.


Foto: Click pentru sursa imaginii , Facebook sau Pixabay

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Dominarea lui Dinamo în Campionatele Naționale de SAMBO

Echipa de sambo a clubului Dinamo a dominat Campionatele Naționale, obținând rezultate remarcabile. Această disciplină de arte marțiale a...

Read More...
Muzică, mâncare, distracție și multe surprize! Începe Festivalul Internaţional de Recitare în Grai Străbun şi Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ”

Festivalul Internațional de Recitare în Grai Străbun și Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ” revine în Plaza Ohaba Forgaci ||

Ohaba Forgaci se pregătește să gazduiască cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Recitare în Grai Străbun și...

Read More...
Autorul Thomas Perle, pe lista Premiilor Teatrale Nestroy din Austria!

Thomas Perle, distins cu Premiul Nestroy pentru piesa “karpatenflecken” și lucrarea “Protestanții”

Thomas Perle, autorul care colaborează în prezent cu Clemens Bechtel la piesa Sidy Thal de la Teatrul German de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro