S.U.A.: “Biroul Oval dezvăluie înregistrările vizitatorilor din iunie 2023”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Externe, STIRILE ZILEI
June 2023 Visitor Logs Records Posted

În luna iunie a anului 2023, Casa Albă a publicat înregistrările jurnalului vizitatorilor. Această serie de înregistrări cuprinde 94.836 de înregistrări, ceea ce aduce numărul total de înregistrări postate la 762.452.

Aceste înregistrări au fost publicate în conformitate cu politica Casei Albe de a divulga voluntar înregistrările jurnalului vizitatorilor. Această eliberare este în concordanță cu angajamentul Administrației Biden-Harris de a deveni prima administrație care postează înregistrările jurnalului vizitatorilor din primul său an complet în funcție.

Pentru a afla mai multe despre politica de divulgare, puteți citi politica noastră de divulgare voluntară. Pentru a vizualiza înregistrările jurnalului vizitatorilor, puteți accesa pagina noastră de divulgare.

Această dezvăluire reprezintă un pas important spre transparență și responsabilitate în guvernare. Publicarea înregistrărilor jurnalului vizitatorilor demonstrează dorința Administrației Biden-Harris de a asigura un nivel ridicat de transparență în ceea ce privește accesul persoanelor la Casa Albă.

Publicarea acestor înregistrări oferă o imagine clară a interacțiunilor și influențelor exercitate de diferite persoane și organizații asupra administrației prezidențiale. Cetățenii au acum posibilitatea de a vedea cine a vizitat Casa Albă și de a evalua dacă aceste vizite au avut un impact asupra deciziilor și politicilor adoptate de administrație.

Această inițiativă de divulgare voluntară a înregistrărilor jurnalului vizitatorilor este lăudabilă și ar trebui să fie urmată de mai multe instituții guvernamentale. Transparența în ceea ce privește interacțiunile dintre reprezentanții guvernului și lobbyiști sau alte grupuri de interese este esențială pentru a asigura un proces democratic corect și pentru a preveni orice influență nefavorabilă asupra deciziilor guvernamentale.

În concluzie, publicarea înregistrărilor jurnalului vizitatorilor de către Casa Albă este un pas în direcția bună pentru transparență și responsabilitate în guvernare. Această inițiativă ar trebui să fie lăudată și ar trebui să devină o practică obișnuită pentru instituțiile guvernamentale. Cetățenii au dreptul să știe cine influențează deciziile guvernului și publicarea acestor înregistrări este un pas important spre realizarea acestui obiectiv.

Sursa: www.whitehouse.gov.

Today the White House released visitor log records generated in June 2023. This set includes 94,836 records, bringing the total number of records posted to 762,452.

These records were posted pursuant to the White House’s policy to voluntarily disclose visitor log records. This release is consistent with the Biden-Harris Administration’s commitment to becoming the first administration to post visitor log records from its first full year in office.

To learn more about the policy, read our voluntary disclosure policy. To view visitor log records, view our disclosure page.

###


Foto: Click pentru sursa imaginii , Facebook sau Pixabay

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rusia încearcă să se folosească de tensiunile etnice din Balcanii de Vest, avertizează SUA

Moscova încearcă să profite de tensiunile etnice din Balcanii de Vest pentru a provoca „instabilitate și a împiedica integrarea...

Read More...

Câți urși trăiesc în România? Autoritățile vorbesc de un număr record, dar fără o numărătoare reală

Autoritățile vor să aprobe împușcarea a peste 400 de urși până la sfârșitul anului, pe motiv că sunt prea...

Read More...

MET Summer Trophy: Turneul ITF M15 la București din iulie 2024

MET Summer Trophy este un turneu de tenis de nivel ITF M15 ce va avea loc la București între...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro