Festivalul Ceaunul Chisozean – Delicii culinare și artă în pasi de dans la Giroc

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Festivalul Ceaunul Chisozean a avut loc sâmbătă, 30 septembrie, în apropierea orașului Timișoara, la a patra ediție organizată de Primăria Giroc. Evenimentul a reunit cei mai pricepuți bucătari amatori din comunitate și din afara ei, care și-au dorit să-și împărtășească și să-și demonstreze talentul culinar în fața juriului și a vizitatorilor.

Manifestarea a atras sute de cetățeni, care au avut parte de o vreme excelentă cu mult soare și o ofertă bogată de bucate și muzică bună, susținută de artiști de seama ai Banatului. Festivalul s-a desfășurat în Grădina de Vară a Casei Naționale din Chisoda.

La eveniment au participat și Ramona Vita, Ansamblul Ghiocelul al Casei de Cultură din Giroc și Dan Virtosu, actualul edil șef al Girocului. Viceprimarul Dan Virtosu, cu atribuții de primar, a fost alături de oameni, ca de fiecare dată, și i-a onorat cu prezența sa, atrăgând un număr mare de susținători, fapt care va conta la alegerile locale din anul viitor.

“Toți gurmanzii și cei mai buni bucătari din comunitatea noastră s-au întrecut la ceaune. Cu toții și-au dovedit talentul culinar, motiv pentru care îi felicit și le mulțumesc, datorită lor am gustat din cele mai delicioase preparate, o adevărată bucurie pentru papilele gustative. Mulțumiri artistei Ramona Vita pentru încântare și Ansamblului Ghiocelul pentru operele de artă în pași de dans. A fost o zi mai mult decât reușită. Felicitări tuturor!”, a declarat Dan Virtosu, conform Ziua de Vest.

De asemenea, artista Ramona Vita a transmis un mesaj de mulțumire: “A fost o adevărată bucurie și plăcere să încânt sufletele chisozenilor mei. Mulțumesc domnului viceprimar Dan Virtosu și Ansamblului Ghiocelul al Casei de Cultură din Giroc”.

Astfel, Festivalul Ceaunul Chisozean a reprezentat o oportunitate pentru comunitatea locală de a se bucura de preparate culinare delicioase și de spectacole artistice de calitate. De asemenea, implicarea viceprimarului Dan Virtosu în eveniment a demonstrat sprijinul și interesul acestuia față de comunitatea pe care o reprezintă.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Distractie mare, sambata, 30 septembrie, la nici doi kilometri de Timisoara, la Festivalul Ceaunul Chisozean, editia a IV-a, organizat de Primaria Giroc. Evenimentul i-a gazduit pe cei mai priceputi bucatari amatori din comunitate si din afara ei, toti dornici sa-si impartaseasca si sa-si demonstreze maiestria culinara in fata juriului si a vizitatorilor.

Delicioasa manifestare a scos din case sute de cetateni, care au avut parte si de o vreme excelenta cu mult soare si o oferta bogata de bucate si muzica buna cu artisti de seama ai Banatului. Evenimentul a avut loc in Gradina de Vara a Casei Nationale din Chisoda.

Si-au dat concursul Ramona Vita, Ansamblul Ghiocelul al Casei de cultura din Giroc si Dan Virtosu, actualul edil sef al Girocului. Viceprimarul Dan Virtosu, cu atributii de primar, a fost alaturi de oameni, ca de fiecare data, si i-a onorat cu prezenta lui, intr-o baie de multime care va conta la alegerile locale de anul viitor.

”Toti gurmanzii si cei mai buni bucatari din comunitatea noastra s-au intrecut la ceaune. Cu totii si-au dovedit maiestria culinara, motiv pentru care ii felicit si le multumesc, datorita lor am gustat din cele mai delicioase preparate, o adevarata bucurie pentru papilele gustative.

Multumiri artistei Ramona Vita pentru incantare si Ansamblului Ghiocelul, pentru operele de arta in pasi de dans. O zi mai mult decat reusita. Felicitari tuturor!”, a fost mesajul lui Dan Virtosu, citat de Ziua de Vest.

„A fost o adevarata bucurie si placere sa incant sufletele chisozenilor mei. Multumesc domnului viceprimar Dan Virtosu si Ansamblului Ghiocelul al Casei de Cultura din Giroc”, a fost mesajul si minunatei artiste Ramona Vita. (I.P.)Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Baschetbalistele se pregătesc de ultimul meci pe teren propriu din 2023

Echipa de baschet feminin Rapid se pregătește pentru ultimul meci pe teren propriu din 2023. Confruntarea va avea loc...

Read More...
IMPACTPRESS

Cererea de demisie a presedintelui Curtii de Apel Timisoara a fost aprobata de Sectia pentru Judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii

Președintele Curții de Apel Timișoara, judecătorul Mircea Crețu, și-a dat demisia din funcție, după ce judecătorii din Consiliul Superior...

Read More...
NASA meatball logo

NASA selectează companii pentru contractul de fabricare a echipamentelor de suport la sol la Centrul Spațial Kennedy al agenției în Florida

NASA a selectat următoarele companii pentru un contract cu durată nedeterminată, pentru a fabrica echipamente de suport la sol...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro