România va fi reprezentată la Jocurile Olimpice din 2024 de o echipă de gimnastică!

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

România va avea echipă de gimnastică la Jocurile Olimpice din 2024! Ana Maria Bărbosu, Sabrina Maneca Voinea, Andreea Preda, Amalia Ghigoarță, Lilia Cosman și Ella Oprea Crețu au obținut biletele pentru Paris după ce s-au clasat pe locul 10 la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Antwerp cu 157.795 puncte (sărituri – 40.099, paralele – 39.132, bârnă 38.965 și sol 39.599).

Această performanță remarcabilă a fost posibilă datorită muncii asidue și dedicării sportivelor, dar și antrenorilor lor. Fetele au fost pregătite de către Corina Moroșan, Camelia Voinea, Patrick Kienes, Daymon Jones și Florin Cotuțiu, care au reușit să le ghideze către succes. Echipa a fost formată cu grijă și s-a dovedit a fi potrivită pentru a reprezenta România la nivel internațional.

Marea reușită a acestor sportive nu se oprește aici. Ana Maria Bărbosu va concura în finala la individual compus după ce s-a clasat pe locul 19 în calificări cu 52.932 puncte, iar Sabrina Maneca Voinea s-a calificat de pe locul 8 în finala de la sol cu 13.666 puncte. Aceste rezultate individuale dovedesc talentul și perseverența pe care le au sportivele române.

Este demn de menționat că Ana Maria Bărbosu, Sabrina Maneca Voinea, Amalia Ghigoarță și Andreea Preda fac parte din programul „Țară, țară vrem campioane!”, coordonat de Mariana Bitang și Octavian Bellu și finanțat de OMV Petrom. Acest program se axează pe identificarea și susținerea tinerelor talente în gimnastică și le oferă oportunitatea de a se dezvolta și de a-și îndeplini visurile.

Fetele, alături de antrenorii lor și de întreaga țară, merită felicitări pentru această performanță excepțională. Participarea echipei de gimnastică la Jocurile Olimpice de la Paris va reprezenta o mândrie pentru România și o sursă de inspirație pentru viitoarele generații de sportive. Sperăm că aceste rezultate vor încuraja și alți tineri să se implice în sport și să urmărească visurile lor.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

România va avea echipă de gimnastică la Jocurile Olimpice din 2024!

Ana Maria Bărbosu, Sabrina Maneca Voinea, Andreea Preda, Amalia Ghigoarță, Lilia Cosman și Ella Oprea Crețu au obținut biletele pentru Paris după ce s-au clasat pe locul 10 la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Antwerp cu 157.795 puncte (sărituri – 40.099, paralele – 39.132, bârnă 38.965 și sol 39.599).

Fetele antrenate de Corina Moroșan, Camelia Voinea, Patrick Kienes, Daymon Jones și Florin Cotuțiu si-au împlinit visul: participarea cu echipa la Jocurile Olimpice de la Paris.

Ana Maria Bărbosu va concura în finala la individual compus după ce s-a clasat pe locul 19 în calificări cu 52.932 puncte, iar Sabrina Maneca Voinea cu 13.666 s-a calificat de pe locul 8 în finala de la sol.

Ana Maria Bărbosu, Sabrina Maneca Voinea, Amalia Ghigoarță și Andreea Preda fac parte din programul „Țară, țară vrem campioane!”, coordonat de Mariana Bitang și Octavian Bellu și finanțat de OMV Petrom.

Bravo, fetelor, felicitări vouă și antrenorilor voștri, suntem mândri de voi!
Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro