Eșecul campaniei de reciclare inițiată de Kaufland

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
O inițiativă lăudabilă de reciclare inițiată de Kaufland, a devenit un eșec lamentabil

Inițiativa de reciclare lansată de Kaufland în perioada 27 septembrie – 3 octombrie 2023 a avut un impact negativ asupra clienților și a fost considerată un eșec lamentabil. Campania încuraja cumpărătorii să aducă sticle, pet-uri și doze de aluminiu la automatele de reciclare din parcarea magazinului, oferindu-le un voucher de cumpărături în valoare de 50 de bani pentru fiecare recipient colectat.

Cu toate acestea, în practică, campania s-a confruntat cu numeroase probleme. Automatele de reciclare se blocau sau se defectau frecvent, iar angajații nu interveneau prompt pentru a le remedia. Mai mult decât atât, comportamentul recalcitrant al unor angajați a adăugat frustrare clienților care doreau să participe la campanie.

Problemele nu s-au limitat doar la automatele de reciclare. La casele de cumpărături, voucherul oferit ca recompensă era uneori acceptat, alteori nu. Această incertitudine a generat nemulțumire printre clienți și a afectat imaginea inițiativei.

Este important să subliniem că o astfel de campanie are potențialul de a încuraja comportamente ecologice și responsabile în rândul consumatorilor. Totuși, pentru a fi eficientă și reușită, trebuie să fie bine organizată și implementată în mod corespunzător. În cazul campaniei Kaufland, problemele tehnice și lipsa de implicare a angajaților au dus la un rezultat dezamăgitor.

Astfel de eșecuri pot avea consecințe negative pentru imaginea unui brand și pot afecta relația cu clienții. Este important ca companiile să fie atente la detalii și să asigure o experiență pozitivă pentru consumatori în cadrul campaniilor lor.

În concluzie, inițiativa de reciclare lansată de Kaufland a avut un impact negativ din cauza problemelor tehnice și a lipsei de implicare a angajaților. Este esențial ca astfel de campanii să fie bine planificate și implementate pentru a încuraja comportamente ecologice în rândul consumatorilor și pentru a evita dezamăgirea clienților.


O inițiativă lăudabilă de reciclare inițiată de Kaufland, a devenit un eșec lamentabil

Între 27 septembrie și 3 octombrie 2023, Kaufland și-a invitat cumpărătorii / clienții să ia parte la Săptămâna Reciclării. O inițiativă lăudabilă de reciclare inițiată de Kaufland, a devenit un eșec lamentabil.

Potrivit campaniei care a stârnit un interes destul de mare printre români din reacțiile pe care le-am putut vedea noi, la automatele reciclare se puteau aduce sticle, pet-uri și doze de aluminiu, iar Kaufland oferea 50 bani sub formă de voucher de cumpărături pentru fiecare recipient adus la unul dintre aparatele de colectare selectivă din parcarea magazinului.

“Voucherul este valabil de la data emiterii până pe 10 octombrie și valoarea bonului de cumpărături trebuie să fie cu cel puțin 0,01 lei mai mare decât valoarea voucherului. Recipientele colectate pot fi doar cele de băuturi alcoolice și non-alcoolice, maximum 50 bucăți/sesiune de colectare. Campania „Săptămâna Reciclării” se desfășoară în același timp cu campania „Reciclezi și salvezi”. Voucherul valoric de 50 de bani/ recipient colectat, fiind emis împreună cu voucherul de 10% reducere la tablete de ciocolată.”, cam cu asta se lăuda Kaufland

Foto: Kaufland

În practică însă s-a ajuns la un eșec lamentabil al acestei campanii de reciclare: automatele de reciclare se blocau, se defectau ori când se umpleau angajații nu interveneau să le golească sau să le reseteze, ba mai mult deveneau nervoși, recalcitranți, etc.

La casele de cumpărături alte probleme: voucherul ba era acceptat ba nu era acceptat, fiind nu puțini la număr românii care s-au arătat nemulțumiți de acest lucru, unii dintre ei rămânând cu un gust de lehamite după problemele întâmpinate în cadrul acestei campanii de reciclare.

Stirea a aparut pentru prima dată în Glasul.info.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Glasul.info

Sursa si foto: Glasul.info
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

ruxi dumitrescu

Drum lin spre stele, Ruxi Dumitrescu!

"Drum lin spre stele, Ruxi Dumitrescu!" Așa isi incepe astazi postarea Federația Română de Volei, care ne-a anunțat ca...

Read More...

Acuzații de viol la Școala Titulescu din Capitală. De ce a tăcut toată lumea în cazul băiatului de 8 ani care spune că a fost agresat

În ianuarie 2024, Andreea și-a mutat băiețelul de la Școala „Nicolae Titulescu” din Capitală, după ce copilul i-a spus...

Read More...
IMPACTPRESS

Incendiu de proportii la Judecatoria Cornetu

Un incendiu de proporții a izbucnit în noaptea de duminică spre luni la Judecătoria Cornetu din județul Ilfov. Acest...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro