“Renault Austral, mașina care te duce în viitorul trecutului”

BY: stiridinromania.ro In Auto

Am aflat cu toții că se pregătește aventura secolului pentru femei, iar când am văzut mașinile Renault din Aventour 2023, am rămas fără cuvinte. Adică, Renault Austral? Urmașul lui Kadjar? Mă întreb dacă numele lor este o glumă sau dacă chiar s-au gândit serios la asta.

În primul rând, să vorbim despre numele. Renault Austral? Serios? Deci, dacă vrei să lupți cu clima polară, trebuie să cumperi un Renault Sahara? Sau dacă vrei să te plimbi prin deșert, trebuie să cumperi un Renault Arctic? Numele acesta este cel puțin ironic, dacă nu chiar amuzant.

În al doilea rând, să vorbim despre aspectul mașinii. Nu știu voi, dar mie îmi amintește de o versiune mai puțin reușită a unei mașini din anii ’90. Sau poate de un jucător de fotbal care încearcă să se încadreze într-un costum prea mic. Dar să nu fim prea duri cu ea, poate că doar pare așa deoarece au vrut să o facă aerodinamică pentru aventurile de pe autostradă.

În al treilea rând, să vorbim despre performanțe. Când am citit că are un motor de 1,3 litri și 140 de cai putere, am crezut că e o mașină de jucărie. Dar apoi am realizat că este suficient pentru aventurile prin oraș. Are și un sistem de asistență la condus, dar nu vă faceți iluzii că veți putea să faceți off-road cu ea. Este mai mult pentru a vă ajuta să evitați gropile din drum.

În concluzie, mașinile din Aventour 2023 Renault Austral sunt o alegere interesantă pentru aventurierii de oraș. Nu sunt sigur cât de bine se vor descurca într-o expediție prin sălbăticie, dar sunt suficient de bune pentru a face față traficului din București. Poate că numele lor ar trebui schimbat în Renault Urban? Sau Renault Traffic Jam Fighter? Dar, hei, cine sunt eu să judec? Dacă vă place, cumpărați-o și mergeți într-o aventură prin mall-uri.

Sursa si foto: Link sursa

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro