Rectificare bugetara pentru anul 2024

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Adrian Serendan, noul primar interimar al Lugojului! ”Am acceptat conducerea orașului pentru a nu pierde proiectele europene”

Consilierii locali din Lugoj au fost convocați pentru o ședință extraordinară, programată pentru vineri, 12 iulie, la ora 12, în Sala de Protocol a Primăriei. Pe ordinea de zi se regăsește un singur punct, referitor la aprobarea rectificării bugetului local pentru anul 2024.

Potrivit proiectului de hotărâre care va fi supus la vot, din excedentul anului 2023 de 86.332,08 mii lei, se propune ca finanțarea cheltuielilor secțiunii de funcționare să fie de 7.837,40 mii lei, în timp ce suma alocată pentru finanțarea cheltuielilor secțiunii de dezvoltare să fie de 73.352,98 mii lei.

În plus, Direcția Tehnică, Biroul investiții, a primit o solicitare de suplimentare cu suma de 222 mii lei din excedentul bugetului local pentru obiectivul “Construirea de insule ecologice digitalizate la nivelul Municipiului Lugoj – Etapa 1”.

Această rectificare a bugetului local pentru anul 2024 vine în contextul unor priorități stabilite de administrația locală, care vizează atât funcționarea cât și dezvoltarea orașului Lugoj. Este important ca aceste fonduri să fie direcționate către proiecte care să aducă beneficii comunității și să contribuie la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

În timp ce consilierii se pregătesc pentru această ședință, este de așteptat să fie dezbateri asupra modului în care fondurile vor fi alocate și care sunt proiectele prioritare pentru anul viitor. Este esențial ca deciziile luate să fie în interesul locuitorilor și să contribuie la dezvoltarea durabilă a orașului Lugoj.

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Consilierii locali sunt convocați vineri, 12 iulie, de la ora 12, în Sala de Protocol a Primăriei Lugoj, la o ședință extraordinară ”de îndată”.

Pe ordinea de zi se află doar un punct ce privește aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2024.

Proiectul de hotărâre care va fi supus la vot prevede că ”din excedentul anului 2023 de 86.332,08 mii lei, finanțarea cheltuielilor secțiunii de funcționare, în anul 2024, este de 7.837,40 mii lei, iar suma ce va fi alocată pentru finanțarea cheltuielilor secțiunii de dezvoltare, în anul 2024, este de 73.352, 98 mii lei”.

Totodată, Direcția Tehnică, Biroul investiții, a primit o solicitare de suplimentare cu suma de 222 mii lei din excedentul bugetului local pentru obiectivul ”Construirea de  insule ecologice digitalizate la nivelul Municipiului Lugoj – Etapa 1”.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Împușcături la un eveniment de campanie al lui Donald Trump. Presupusul atacator și un participant la miting au fost uciși

Donald Trump a fost escortat de urgență de la un miting din orașul Butler, Pennsylvania, după ce câteva focuri...

Read More...

Armonia între carieră și viața personală: Cheia unei sănătăți generale echilibrate

Armonia între carieră și viața personală este un aspect esențial pentru menținerea unei sănătăți generale echilibrate. De-a lungul timpului,...

Read More...

Guardienii Crucii: Povestea Cavalerilor de Malta

Guardienii Crucii: Povestea Cavalerilor de Malta este una dintre cele mai fascinante și importante povești din istoria medievală. Fondată...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro