Rapidiștii Andrada Moroșanu și Bogdan Băitoc se califică în finalele CE de canotaj

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Campionatul European de canotaj de la Szeged este în plină desfășurare, iar România are doi reprezentanți în competiție. Andrada Moroșanu și Bogdan Băitoc, ambii de la CS Rapid, au reușit să se califice în finalele competiției.

Andrada Moroșanu va concura în finala probei de schif simplu, programată pentru duminică. În același timp, Bogdan Băitoc va lupta pentru un loc pe podium în proba de 4 vâsle masculin, alături de colegii săi Cristian Nicoară, Florin Horodişteanu şi Ioan Prundeanu.

Cei doi sportivi sunt pregătiți de antrenorii Veronica Cochela și Sorin Băhnărel de la CS Rapid, care au contribuit la evoluția lor și la calificarea lor la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Competiția de la Szeged este transmisă de Prima Sport, iar fanii vor putea urmări performanțele sportivilor români sâmbătă de la ora 14:00 și duminică de la 12:30. Este un moment de mândrie pentru sportul românesc să aibă reprezentanți în finalele unui campionat european de canotaj de prestigiu.

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Rapidiștii Andrada Moroșanu și Bogdan Băitoc, în finale la CE de canotaj! Campionatul European de canotaj este în plină desfășurare în Ungaria, la Szeged, unde CS Rapid are doi reprezentanți în competiție. Tricolorii rapidiști sunt Andrada Moroșanu și Bogdan Băitoc, sportivi calificați la JO Paris 2024. La Szeged, Andrada Moroșanu este calificată în finala probei de schif simplu care este programată duminică. Sâmbătă, Bogdan Băitoc va lupta pentru podium în proba de 4… vâsle masculin alături de Cristian Nicoară, Florin Horodişteanu şi Ioan Prundeanu. La CS Rapid, Andrada Moroșanu si Bogdan Băitoc sunt pregătiți de antrenorii Veronica Cochela și Sorin Băhnărel. Campionatele Europene de canotaj de la Szeged sunt transmise de Prima Sport, sâmbătă de la ora 14:00 si duminică de la 12:30.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro