Profesorul Bogdan Cristea, un exemplu de generozitate și devotament pentru educație

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Un popular profesor de limba română, care a ajutat pro bono mii de copii din toată țara, grav bolnav la doar 36 de ani

Unul dintre cei mai populari profesori de limba română, Bogdan Cristea, se confruntă acum cu o boală gravă la vârsta de doar 36 de ani. Bogdan Cristea administrează pagina de facebook “Prof Cristea” și a fost cunoscut pentru ajutorul pe care l-a oferit gratuit mii de copii din întreaga țară. Sora lui a postat un mesaj emoționant pe Facebook, prin care a cerut sprijin și rugăciuni pentru fratele ei.

Bogdan Cristea, originar din comuna Vutcani din județul Vaslui, predă de mai mulți ani în București. El a lansat o pagină de Facebook intitulată inițial “Nouă Limba”, apoi a schimbat numele în “Prof. Cristea”. Prin intermediul acestei pagini, el a oferit sprijin elevilor care urmau să susțină examenul de bacalaureat sau Evaluarea Națională. De asemenea, în ultimii ani, profesorul Cristea a publicat trei cărți.

Mesajul postat de sora profesorului pe pagina lui de Facebook a adunat mii de reacții și comentarii. Oamenii își exprimă compasiunea față de Bogdan Cristea, care ani la rând s-a dedicat învățăturii și sprijinirii elevilor. Cu toate acestea, familia nu a furnizat informații despre boala profesorului, rugându-i pe urmăritori să se roage pentru el.

Este remarcabil să vedem cum un profesor dedicat și implicat în educația tinerilor se bucură de atât de multă apreciere din partea comunității. Exemplul lui Bogdan Cristea ar trebui să ne inspire pe toți să ne implicăm mai mult în educația și sprijinul celor din jur.

Sperăm că Bogdan Cristea va primi toată susținerea și încurajarea de care are nevoie în această perioadă dificilă a vieții sale. Ne alăturăm rugăciunilor pentru ca Dumnezeu să-l binecuvânteze și să-i ofere putere să depășească această încercare.

Sursa si Foto: stiriest.ro

Unul dintre cei mai populari profesori de limba română, care a ajutat pro bono mii de copii din intreaga tara, grav bolnav la doar 36 de ani.  Este vorba de Bogdan Cristea, cel care administrează pagina Prof Cristea. Sora lui a postat un mesaj pe Facebook, atât pe pagina personală, cât și pe cea profesională. Originar din județul Vaslui, mai exact din comuna Vutcani, profesorul Bogdan Cristea predă de mai mulți ani în București. A lansat o pagină de Facebook, intitulată inițial Nouă Limba, apoi Prof. Cristea, prin intermediul căreia ajuta elevii care urmau să susțină examenul de bacalaureat sau Evaluarea Națională. În ultimii ani a publicat trei cărți. Mii de români au răspuns la mesajul surorii postat pe pagina prof. Cristea. Aceștia își exprimă compasiunea față de cel care ani l-a rând s-a pus în slujba elevilor. Familia nu a furnizat informații despre afecțiunea profesorului, solicitând urmăritorilor doar să se roage pentru el.

“Domnul profesor trece prin momente greu încercate de viață….si are nevoie de noi și rugăciunile noastre! De aceea doresc astăzi ora 19 sa ne rupem 30 de minute din timpul nostru și să vă rugați alături de noi pentru el!!! Dumnezeu să ne binecuvanteze, iar pe el sa il întărească!”.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Cele mai bune aplicații de gestionare a datoriilor despre care trebuie să știți – incomod-media.ro

Gestionarea eficientă a datoriilor: cele mai bune aplicații de pe Android și iOS

Gestionarea datoriilor personale poate fi o sarcină dificilă pentru mulți oameni, dar există soluții tehnologice care pot facilita acest...

Read More...

Până în primăvara anului viitor, România va avea gata de luptă toate cele patru sisteme Patriot

Ministerul Apărării are în prezent patru sisteme de apărare antiaeriană Patriot, însă doar două sunt operaționalizate. Al doilea a...

Read More...
Zilele patrimoniului de la Povergina! Sărbători culinare în pădurile Făgetului

Sărbătoarea de la Povergina

Asociația My Banat și localnicii din Făget îi invită pe toți bănățenii să se alăture sărbătoririi de Sfântul Ilie,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro